Facebook: Acuzatiile GRAVE Formulate impotriva Apple

Facebook Acuzatiile GRAVE Formulate Apple

Facebook a formulat, prin presedintele sau, o serie de acuzatii foarte grave impotriva celor de la Apple, si totul vine in urma problemelor pe care cele doua companii le-au tot avut in ultima perioada fara vreo sansa ca ele sa se termine prea curand, dupa cum prea bine stiti deja.

Facebook acuza Apple ca este un monopol in segmentul de piata al aplicatiilor pentru telefoane mobile, si ar vrea ca guvernul SUA sa isi indrepte mai serios atentia asupra sa, si sa o investigheze mult mai atent, asa cum o face cu ea de mai bine de vreun an incoace.

Facebook s-a bucurat totusi de multa bunavointa din partea guvernului SUA multumita legaturilor lui Mark Zuckerberg cu Donald Trump, si membrii familiei acestuia, astfel ca era de asteptat sa apra si probleme de acest gen, cu acuzatii grave formulate intre companii.

“Ei bine, cu siguranță cred că au controlul unilateral asupra a ceea ce primește telefoanele în ceea ce privește aplicațiile. Cred că este vorba despre aproximativ 50% dintre americani care au telefoane inteligente și mult mai mulți oameni din întreaga lume. Cred că există mai mult de un miliard de dispozitive Apple. Deci, cred că există întrebări pe care oamenii ar trebui să le analizeze cu privire la controlul asupra App Store și dacă acest lucru este la fel de robust ca o dinamică competitivă.”