Kaufland: EXTRAORDINAR Anunt, ce Primesti FARA sa Platesti

Kaufland are un extraordinar anunt pentru clientii din toata tara, iata ce primesti in toate magazinele din toata Romania chiar in acest moment.

Kaufland extraordinar

Kaufland are pentru toti clientii sai din toata Romania un anunt extraordinar, iar asta pentru ca a decis sa ne ofere ceva ce poate ca nu speram ca vom primi prea curand de la lantul de magazine din Romania, dar ceva care pana la urma chiar e grozav. Cei de la Kaufland au anuntat in catalogul actual de promotii pentru romani ca ofera nu mai putin de 15.000 de premii pentru cei care aleg sa vina in magazine si sa-si faca cumparaturile prin intermediul lor.

Kaufland a aniversat 15 ani de existenta in Romania chiar zilele trecute, dar inainte de asta a pornit o ampla campanie de aniversare a activitatii sale in tara noastra, si a pus la bataie foarte multe premii pentru clienti, inclusiv premii in bani. Separat de tot ceea ce a facut pana acum, Kaufland a decis sa le ofere clientilor din Romania inclusiv 15.000 de alte premii care sunt disponibile direct in magazinele marelui lant care acopera cam toata Romania.

Kaufland: EXTRAORDINAR Anunt, ce Primesti FARA sa Platesti

Kaufland extraordinar aniversar

Kaufland are foarte multe premii acunse prin cataloagele pe care le ofera pentru toti clientii, fiind foarte multe produse cu oferte speciale listate acolo, asa cum e si normal pentru un lant de magazine care este atat de mare. Chiar zilele trecute cei de la Kaufland au decis sa ofere o noua promotie speciala numita “Super Eroi”, iar in cadrul sau le dau clientilor cate 5 LEI pentru fiecare produs din promotie pe care il cumpara chiar acum.

Kaufland surprinde cu aceasta decizie, insa pentru ca aniverseaza o activitate atat de lunga in Romania, e bine ca decide sa le mai ofere ceva inapoi si clientilor pentru a ii convinge sa revina in magazinele sale. Banii pe care Kaufland ii ofera pentru “Super Eroi” sunt virtuali, si pot fi folositi pentru cumparaturile viitoare, prin cardul sau digital, insa exista si alte surprize grozave pe care lantul de hypermarket-uri il ofera in tara noastra.

Kaufland nu mai desfasoara pentru o perioada chiar atat de lunga de timp aceste promotii in Romania, asa ca profitati de tot ceea ce are inainte ca promotiile grozave sa dispara pentru totdeauna.