RCS & RDS: Ce Primesc GRATIS Acum Clientii din TOATA Romania

RCS & RDS le ofera gratis clientilor din toata Romania un urias beneficiu pe care foarte multi nu credeau ca il primesc in momentul de fata, iata ce e oferit.

RCS & RDS GRATIS

RCS & RDS nu se opreste din a le oferi surprize gratuite clientilor din Romania, iar acum vorbim despre ceva ce este oferit gratis pentru toti cei din tara care folosesc serviciile operatorului de telecomunicatii. Compania RCS & RDS are pentru toti clientii sai din Romania o varietate de servicii grozave disponibile in momentul de fata, insa pentru cei care au si acces la DIGI Storage exista ceva suplimentar care este oferit acum fara plata.

RCS & RDS le ofera clientilor care au DIGI Storage si posibilitatea de a asculta muzica favorita din conturile proprii folosind player-ul integrat in platforma cloud pe care compania a creat-o pentru noi toti. Cei de la RCS & RDS le ofera clientilor optiunea de a isi incarca muzica din PC-uri in DIGI Storage, si de a folosi player-ul dedicat platformei pentru a o asculta oriunde s-ar afla, de pe telefoane, sau chiar de pe calculatoarele proprii.

RCS & RDS: Ce Primesc GRATIS Acum Clientii din TOATA Romania

RCS & RDS gratis player

RCS & RDS le spune clientilor ca pentru a incarca in DIGI Storage muzica preferata in format mp3 e nevoie sa foloseasca aplicatia DIGI Storage Music, astfel incat totul sa ajunga unde trebuie in serverele sale. Pentru a asculta muzica respectiva, clientii RCS & RDS vor trebui sa foloseasca aplicatia pentru PC numita DIGI Storage Player, iar asa aveti muzica voastra favorita oriunde v-ati afla, fara vreo problema din punct de vedere al disponibilitatii.

RCS & RDS ofera de ceva vreme aceste aplicatii pentru clientii care au acces la DIGI Storage, insa foarte multa lume nu stie exact ceea ce primeste in momentul de fata, asa ca nu foloseste serviciul. RCS & RDS vrea sa le ofere constant clientilor cat mai muilte beneficii pentru banii pe care ii platesc, iar ceea ce au gratis oamenii in DIGI Storage este ceva de care oricine ar trebui sa profite acum cat inca mai este disponibil acest serviciu de la companie.

RCS & RDS ofera acces gratuit la DIGI Storage pentru unele abonamente la internet, in timp ce pentru altele trebuie platita o suma modica lunar, insa DIGI Storage Player e disponibil gratuit pentru toti cei care au cont in platforma.