WhatsApp: Dezvaluirea ULUITOARE, ce se Intampla in ROMANIA

WhatsApp este in centrul unei dezvaluiri uluitoare pentru toata Romania, iata ce se intampla cu aplicatia de mesagerie, si cat de mult conteaza acum.

WhatsApp dezvaluirea

WhatsApp este cea mai folosita platforma de mesagerie in intreaga lume, aplicatia fiind in telefoanele a peste 2 miliarde de utilizatori in momentul de fata, iar numarul acestora creste pe zi ce trece, inclusiv in Romania. In tara noastra sunt milioane de utilizatori ai WhatsApp in momentul de fata, iar platforma ajunge sa fie folosita in mai multe moduri decat v-ati fi inchipuit, mai ales ca vorbim despre ceva care ar trebui sa fie foarte serios.

WhatsApp este folosita de catre profesori pentru a le trimite lectiile elevilor pe care ar trebui sa ii invete prin sesiuni video online, aceasta metoda fiind pentru ei mai simpla decat ocuparea timpului cu sesiuni video. In unele scoli din Romania, se pare ca elevii primesc lectiile direct pe WhatsApp, si trebuie sa invete direct de acolo tot ceea ce profesorii ar trebui sa le predea online, iar asta desigur ca le face viata mult mai grea decat in mod normal.

WhatsApp: Dezvaluirea ULUITOARE, ce se Intampla in ROMANIA

WhatsApp nu a fost gandita ca o platforma care sa fie folosita pentru invatamant, ba din contra, e chiar un element care distrage atentia elevilor, si nu e potrivita sub nicio forma pentru a fi folosita in educatie. Elevii se plang ca inteleg mult mai greu lectiile atunci cand le primesc pe WhatsApp in loc sa aiba totul explicat in sesiuni video de catre profesori, si asta e perfect normal, pentru ca asa ar putea sa invete direct din manualele scolare.

WhatsApp devine utila pentru unii profesori care in acest mod scapa de tinut orele online, si trimit lectiile prin platforma de mesagerie pentru multi care oricum n-ar vrea sa faca orele deloc, si nu se prea supara. Totusi, din punct de vedere educational, folosirea WhatsApp pentru a le trimite direct lecii elevilor, fara a ii invata ceva, nu e tocmai metoda cea mai buna prin care sistemul de invatamant ar trebui sa functioneze, chiar daca aceasta tehnica e totusi limitata in Romania.

WhatsApp e o aplicatie de mesagerie, de divertisment, iar rolul sau in educatie nu e tocmai cel pe care multi profesori vor sa i-l dea in momentul de fata, generand multa confuzie in randul elevilor din toata Romania.