Facebook Messenger: Importanta Schimbare facuta pentru Utilizatori

Facebook Messenger utilizatori

Facebook Messenger are o importanta schimbare anuntata de catre compania Facebook pentru utilizatorii din toata lumea, si vorbim despre o legatura cu Instagram, si un API pe care companiile il pot folosi pentru a-si administra mult mai usor conturile din ambele platforme.

Facebook Messenger are simplificata munca tuturor companiilor care vor sa isi administreze conturile din ambele platforme, si sa intre in contact cu oricare dintre clienti, astfel ca s-ar putea sa interactionati mai usor cu companiile incepand de acum.

Facebook Messenger are de putina vreme integrare cu Instagram, aceasta permitandu-le oamenilor a se bucure de posibilitatea de a comunica cu persoane din ambele platforme, chiar daca nu au efectiv cont in ambele, ci doar in una dintre ele, si multi nu si-au dorit asta.

Facebook Messenger are aceasta schimbare facuta la nivel de API-uri pentru cei care le folosesc, deci utilizatorii obisnuiti nu vor observa ceva decat daca companiile de la care cumpara produse interactioneaza mai des cu ei.