RO-ALERT folosit iar pentru a avertiza Bucurestiul cu privire la Coronavirus

RO-ALERT avertiza Bucurestiul Coronavirus

RO-ALERT este folosit iar de catre autoritatile din Bucuresti pentru a ii avertiza pe cetateni cu privire la pericolul adus de catre Coronavirus dupa ce capitala a depasit o rata de incidenta de 3 la 1000 de locuitori, ceva ce aduce cu sine si o serie noua de restrictii de la autoritati.

RO-ALERT a mai fost folosit in trecut de catre autoritati pentru a avertiza cetatenii din diverse zone din tara in legatura cu problemele generate de catre Coronavirus, iar acum vedem ca lucrurile stau la fel si in aceasta situatie, problemele devenind tot mai serioase acum.

“Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele
închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online. Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă.

Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur.”