DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt IMPORTANT

DIGI Mobil vizeaza milioane de clienti din toata Romania cu o schimare foarte importanta, iata ce anunt vine pentru toata lumea, ce trebuie sa stii.

DIGI Mobil vizati

DIGI Mobil a facut in secret ceva ce are impact pentru milioanele sai de clienti din toata Romania, si vorbim despre o schimbare extrem de importanta despre care ar trebui sa stiti chiar acum pentru ca va vizeaza in mod direct. DIGI Mobil a actualizat din nou hartile cu informatii cu privire la acoperirea GSM pe care o ofera pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre date noi pentru majoritatea infrastructurii, exceptand-o pe cea 5G, a carei evolutie e blocata.

DIGI Mobil a facut aceasta actualizare noua a hartilor de acoperire chiar in cursul zilelor trecute, insa cum nu exista un istoric al modificarilor, e greu de spus ce anume s-a schimat in raport cu hartile anterioare. Desigur ca puteti sa le analizati pentru a vedea daca in locatia voastra s-a schimbat ceva in bine din punct de vedere al acoperirii, sau a vitezelor de navigare pe internet, insa cel mai probabil imbunatatirile au fost facute doar pentru reteaua 2G.

DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt IMPORTANT

DIGI Mobil a investit extrem de multi bani in extinderea acoperirii 2G pentru clientii sai din toata Romania in ultimul an de zile, ceea ce e si normal, daca ne gandim ca are nevoie de aceasta infrastructura “ca de aer”. Multumita ei, cei de la DIGI Mobil le pot oferi semnal decent clientilor si in interiorul cladirilor, ceva ce desigur ca bucura foarte multa lume care fie avea semnal prost, fie se baza pe functia de apelare WiFi pentru a putea fi mereu contactata.

DIGI Mobil nu prea reuseste sa imbunatateasca serviciile de internet pentru clientii sai din toata Romania, ceea ce e o mare problema, dar era de asteptat ca acest lucru sa nu se intample chiar atat de usor. Probabil ca reteaua 5G va schima intr-o foarte mare masura experienta pe care o au clientii celor de la DIGI Mobil din acest punct de vedere, dar e greu de spus in ce masura lumea va si face trecerea la telefoanele care au aceasta tehnologie implementata.

DIGI Mobil face in mod constant investitii in imbunatatirea retelelor sale de telecomunicatii, insa nu intotdeauna reuseste sa le si ofere clientilor sai experienta pe care acestia viseaza sa o primeasca.