Fortnite: OFICIAL, Anuntul Asteptat de MILIOANE de Jucatori!

Fortnite asteptat

Fortnite are in mod oficial emis un anunt care era asteptat de sute de milioane de jucatori din intreaga lume, si asta pentru ca Epic Games a confirmat intr-un final uriasele schimari pe care toata lumea le astepta pentru Halloween, ele urmand a fi lansate chiar in cursul urmatoarelor ore.

Fortnite are patch-ul 14.40 lansat de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, iar acesta va aduce Fortnitemares impreuna cu extrem de multe surprize pentru Halloween, una dintre cele mai asteptate sarbatori nu doar in SUA, ci si la nivel international de cativa ani buni.

Fortnite va avea parte de o inchidere partiala pentru ca noul update sa fie lansat pentru toata lumea, deci timp de cateva ore vor fi facute toate modificarile de catre cei de la Epic Games, urmand ca apoi toata lumea sa se poata bucura de surprizele pentru Halloween, si vor fi foarte multe.

Fortnite va fi transformat intr-o foarte mare masura pentru Halloween in SUA, si asta inseamna ca vor exista o multitudine de lucruri noi pe care le vom putea face in cadrul jocului pentru a ne distra pe cinste, dar si pentru a ne pacali prietenii, ceea ce se intampla in fiecare an cu Fortnitemares.

Fortnite va avea lansate o serie de skin-uri noi de catre cei de la Epic Games, impreuna cu noi arme, cu noi obiecte, foarte multe aspecte urmand a fi introduse in lumea Halloween-ului pentru a se crea o experienta de joc diferita pentru toti cei care sunt activi in cadrul titlului.