Guvernul Romaniei: romanii avertizati privind datele publicate pe internet

Guvernul Romaniei romanii avertizati datele publicate

Guvernul Romaniei vine astazi cu o noua avertizare pentru toti romanii care sunt activi pe internet, spunandu-le ca nu exista vreo solutie pentru a sterge multe dintre datele pe care le publica, si ca trebuie sa fie extrem de atenti la informatiile pe care le dezvaluie online.

Guvernul Romaniei face aceasta avertizare prin agentia CERT-RO, si e una similara cu cea de ieri, cand ni s-a spus sa avem grija sa nu publicam prea multe informatii confidentiale, deoarece ele pot fi folosite de catre hackeri impotriva noastra, chiar si fara sa stim.

❎ Internetul nu are buton de ȘTERGERE! Analizează cu atenție, înainte să publici online orice informație, poză sau clip. #CyberSecMonth #ThinkB4Uclick #DigitalSkills

Publicată de CERT-RO pe Marţi, 20 octombrie 2020

Articolul precedentPosta Romana: Recomandarea pentru Romanii din toata tara
Articolul următoriOS 14.1 a fost Lansat de Apple pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.