Netflix: Anunt EXTRAORDINAR, e Oferit GRATUIT Timp de 2 Zile

Netflix are parte de un anunt extraordinar astazi, iata ce este oferit gratuit timp de 2 zile pentru sute de milioane de oameni, din toata lumea.

Netflix extraordinar

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, este in centrul unui anunt extrem de interesant astazi, si asta pentru ca a fost confirmat oficial faptul ca timp de 2 zile accesul la platforma va fi oferit gratuit in India. Vorbim despre o premiera pentru Netflix, iar asta pentru ca platforma va fi accesibila gratuit timp de 2 zile pentru oricine din tara va fi dornic sa urmareasca oricare din continutul disponibil in libraria de filme si seriale.

Netflix nu a mai oferit pana acum acces gratuit la libraria sa de continut pentru o intreaga tara, mai ales una atat de mare, insa iata ca acum compania incearca noi strategii pentru a atrage clienti la abonamentele sale. StreamFest se numeste promotia pe care Netflixo va derula in India, si ea vine dupa ce a fost luata decizia de a se renunta la perioada de 30 de zile de testare gratuita pentru platforma, foarte multi oameni fiind surprinsi de ea.

Netflix: Anunt EXTRAORDINAR, e Oferit GRATUIT Timp de 2 Zile

Netflix anuntase ca va incerca noi tactici pentru a convinge lumea sa-i incerce platforma, iar aceasta cu cele 2 zile de gratuitate e ceva ce mai mult ca sigur va fi oferit inclusiv in alte tari in perioada urmatoare. Mai nimeni nu se astepta ca Netflix sa vina cu o asemenea oferta pentru cei care se uita la filmele si serialele din platforma, insa iata ca vin si surprize de acest gen din partea companiei ce detine cea mai mare platforma de streaming video la cerere.

Netflix incearca acum diverse tactici de atragere de noi abonati dupa ce costurile sale de functionare au crescut subtantial in urma pandemiei de Coronavirus, iar oferirea accesului gratuit a disparut de cam peste tot de pe glob. Desigur ca asta nu garanteaza ca Netflix va convinge mai multa lume sa activeze un abonament pentru platforma, insa sunt sanse destul de mari ca multe persoane sa se lase convinse de initiativa companiei de acum.

Netflix urmeaza sa creasca si preturile pentru abonamentele serviciilor pe care le ofera in toata lumea, dar o va face treptat, de la tara la tara, regiune la regiune, asa ca ramane sa vedem cum se va desfasura totul.