eMAG: 1200 LEI REDUCERE la Samsung GALAXY S20 in Romania!

eMAG REDUCERE Samsung GALAXY S20

eMAG pune astazi la vanzare telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 cu reduceri de pana la 1300 de LEI pentru cei interesati, ele variind in functie de modelul dorit, insa in mare beneficiati de promotii foarte bune in aceasta pagina pentru orice doriti sa cumparati chiar acum.

eMAG are unele dintre cele mai bune oferte din Romania in momentul de fata, si vorbim despre telefoanele Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus, Samsung GALAXY S20 Ultra la preturi neasteptat de bune, mai ales ca se apropie Black Friday cu pasi repezi, si vor fi reduceri mai mari.

eMAG are chiar si Samsung GALAXY S20 FE disponibil cu reduceri, desi acest model a fost lansat cu foarte putin timp in urma, el este totusi vandut la preturi neasteptat de mici, ceea ce desigur ca e o veste foarte buna pentru noi, in aceasta pagina fiind listate inclusiv aceste modele.

eMAG nu mai are pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 disponibile alte tipuri de promotii, adica nu le puteti cumpara cu vrenu cadou, dar livrarea e gratuita pentru unitati, iar in cazul versiunii FE aveti posibilitatea de a le cumpara inclusiv in 24 de rate fara dobanda din Romania.

eMAG are atat de multe oferte in aceasta perioada incat putem spune ca e Black Friday in fiecare zi, asa ca analizati cu atentie oferta lor pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza de la magazin.