Telekom: AVERTIZARE de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani!

Telekom are o avertizare de ultima ora pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in momentul de fata despre ea.

Telekom ULTima

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, avand milioane, peste milioane, de clienti in toata Romania, si pentru ei vine acum o atentionare de care ar trebui sa stie imediat. Vorbim despre o problema tot mai mare care a cuprins Romania in ultimele luni, si fata de care clientii Telekom nu sunt imuni, ea numindu-se frauda online, iar compania incearca sa ii ajute pe oameni sa fie in siguranta chiar si pe internet.

Telekom anunta ca a creat o platforma speciala pentru clienti care are menirea de a ii ajuta sa afle daca mesajele pe care le-au primit prin email, SMS, etc, de la anumite persoane care se prezinta ca reprezentanti ai sai sunt oficiale, sau nu. Ideea este una excelenta pentru ca foarte multi romani ajung sa fie pacaliti de persoane de rea credinta care vor sa le fure banii, si nu doar atat, iar Telekom contribuie foarte mult la eradicarea acestui fenomen.

Telekom: AVERTIZARE de ULTIMRA ORA pentru Clientii Romani

Telekom le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a verifica in aceasta pagina daca oricare dintre mesajele pe care le primesc sunt reale, sau false, si cu ajutorul informatiilor de acolo va puteti scuti de probleme uriase. Nu multa lume stie ce inseamna sa ai datele furate, si folosite in scopuri infractionale, dar Telekom are mai mult ca sigur o experienta vasta cu problemele de acest gen, asa ca vrea sa ajute cat de mult poate clientii.

Pentru a nu cădea în capcana fraudelor online, am creat o platformă cu ajutorul căreia vei afla dacă mesajele,…

Publicată de Telekom Romania pe Marţi, 20 octombrie 2020

Telekom a publicat de-a lungul timpului diverse mesaje de avertizare pentru clientii sai din toata Romania, alertandu-i in legatura cu problemele care au aparut pe internet din cauza numarului tot mai mare de fraude care au loc. Platforma nou creata de catre companie este cea mai buna solutie posibila pentru a reduce la maxim existenta acestor fraude, si e bine ca Telekom gandeste atat de departe, si incearca sa-i ajute pe toti clientii sai din Romania.

Telekom are disponibila aceasta platforma chiar acum, si oricand primiti un mesaj de la cineva care spune ca este un reprezentant al sau, uitati-va cu foarte mare atentie acolo pentru a va da seama daca el este real, sau nu.