DACIA Duster 3: Noul Model EXCLUSIV la care NU te Gandeai

DACIA Duster 3 este pregatita pentru lansare intr-un nou model exclusiv la care nici macar nu te-ai fi gandit, iata ce surpriza mare este pregatita.

DACIA Duster 3 model

DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur lansat intr-o noua versiune speciala de catre producatorul roman DACIA, si vorbim despre un model exclusiv despre care nimeni nu a stiut ceva pana acum, dar care a fost lansat deja in secret. Vorbim despre o lansare care a avut loc ieri, o noua versiune a DACIA Duster fiind lansata intr-o forma de camioneta, ceva ce nici macar nu a fost zvonit ca posibil, astfel ca nimeni nu credea ca va vedea asa ceva de la producatorul roman, dar va exista si un DACIA Duster 3 la fel.

DACIA Duster 3 va fi lansat intr-o versiune de tip camioneta pentru ca DACIA va dori cu siguranta sa ofere o constanta intre modelele pe care le ofera pentru clientii sai din toata lumea, astfel ca nu va renunta la model dupa doar cativa ani. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Duster 3 ar urma sa fie lansat peste 2/3 ani de zile, iar modelul camioneta lansat acum nu va fi scos din productie atat de devreme de catre compania de la Mioveni.

DACIA Duster 3: Noul Model EXCLUSIV la care NU te Gandeai

DACIA Duster 3 va fi lansat in versiunea tip camioneta impreuna cu multe imbunatatiri care au fost pregatite de catre cei de la Mioveni pentru clientii din toata lumea, asa cum este si normal, pentru ca vorbim despre un upgrade major. Actualul model este bazat pe versiunea actuala de SUV, deci nu are noutatile implementate pentru Logan 3, dar e de asteptat ca DACIA Duster 3 sa vina cu aceste imbunatatiri majore, asa ca nu trebuie decat sa le asteptam.

DACIA Duster 3 in versiunea camioneta va fi cel mai probabil dorit de catre destul de multa lume, iar asta pentru ca interesul pentru asemenea modele de masini pare sa fie din ce in ce mai mare in multe zone din Europa, lucru care e destul de normal. Oamenii vor sa aiba masini cu care sa poata cara usor orice au nevoie, iar aceste modele tip camioneta sunt perfecte pentru oricine vrea sa aiba o masina versatila, si capabila sa fie folosita la transport de marfa.

DACIA Duster 3 va fi lansata in versiunea camioneta, mai mult ca sigur, chiar impreuna cu modelele principale din serie, asa ca vom vedea de la bun inceput toate noutatile majore pregatite pentru aceasta noua serie.