LUNA: NASA Anunta o INCREDIBILA Descoperire NOUA pentru Omenire

LUNA are o noua descoperire importanta anuntata de catre NASA, iata ce va dezvalui agentia spatiala americana pentru toata omenirea foarte curand.

LUNA descoperire

LUNA intra iar in centrul atentiei intregii lumi dupa ce NASA a anuntat ca a facut o noua si importanta descoperire pe satelitul natural al Pamantului, ea urmand a fi anuntata in mod oficial de catre agentia spatiala americana in cursul zilei de luni. NASA anunta ca descoprirea care a fost facuta va contribui la extinderea programului sau pentru a trimite astronautii catre luna, acesta fiind unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale agentiei de pana acum.

LUNA are aceasta noua descoperire importanta invaluita intr-un adevarat mister, cei de la NASA evitand sa ofere chiar si informatii minime cu privire la descoperirea importanta pe care au facut-o, astfel ca nimeni nu stie deocamdata despre ce este vorba. NASA a spus doar ca descoperirea are legatura cu Observatorul Stratosferic pentru Astronomie prin Infrarosu, un sistem numit SOFIA in engleza, dar chiar si asa, mai nimeni nu stie care e misterul legat de luna.

LUNA: NASA Anunta o INCREDIBILA Descoperire NOUA pentru Omenire

LUNA este in centrul unor noi proiecte foarte ambitioase nu doar a celor de la NASA, ci si a altor mari agentii spatiale din intreaga lume, astfel ca descoperirea ar putea fi de mare ajutor pentru toata lumea, in final. Cei de la NASA ar putea anunta contributii majore pentru planurile de colonizare pentru luna, dar si pentru calatoriile in “adancul univers”, asa cum sunt numite ele de catre unele agentii spatiale, astfel ca vorbim despre un proiect impresionant.

“Această nouă descoperire contribuie la eforturile NASA de a afla despre Lună în sprijinul explorării spațiului profund. În cadrul programului Artemis al NASA, agenția va trimite prima femeie și următorul bărbat pe suprafața lunară în 2024 pentru a se pregăti pentru următorul nostru salt uriaș – explorarea umană a lui Marte încă din anii 2030. Înțelegerea științei Lunii ajută, de asemenea, să colaboreze istoria mai largă a sistemului solar interior.”

LUNA nu a mai fost explorata de catre astronauti de ceva vreme, astfel ca proiectul acesta ar putea fi unul dintre cele mai importante de pana acum pentru cei de la NASA, si asta ar putea fi benefic, pana la urma, pentru toata omenirea. NASA va face dezvaluirea noii descoperiri in cadrul unei conferinte de presa care va fi organizata in cursul zilei de luni, iar acolo vom afla multe surprize foarte interesante despre luna, dar si despre planurile de viitor ale agentiei spatiale.

LUNA va ramane in centrul atentiei de foarte multa vreme, si din moment ce atat de multe agentii spatiale sunt interesate sa o exploreze, si sa o colonizeze, e de asteptat sa avem parte de si mai multe descoperiri.