Fortnite: Schimbare COLOSALA pentru MILIOANE dintre Jucatori

Fortnite colosala

Fortnite beneficiaza de o schimbare colosala facuta pentru milioane de jucatori din toata lumea, una de care foarte multi dintre acestia ar trebui sa stie pentru ca vine cu o serie de modificari extrem de importante, la care mai nimeni nu se astepta, intr-o asemenea masura, de la Epic Games.

Fortnite are redus substantial spatiul ocupat de joc in PC-urile utilizatorilor, adica Epic Games a reusit sa scada necesarul de spatiu pentru jocul sau de la aproape 100 GB la doar 30 GB, o diferenta de 70 GB in minus, si totul multumita unor modificari pentru fisierele folosite pentru titlu.

Fortnite a avut ieri lansat un patch foarte important de catre Epic Games, acesta continand toate optimizarile necesare pentru a reduce substantial spatiul ocupat de catre joc in PC-uri, dar si pentru a face alte modificari menite sa faca si actualizarile viitoare mai usor de realizat.

Fortnite va beneficia de patch-uri de dimensiuni mult mai mici multumita acestei modificari, dar si de performante mai bune cand vine vorba despre incarcare jocului, iar asta pentru ca dimensiunea multor fisiere a fost substantial redusa, deci PC-urile vor petrece mai putin timp incarcandu-le.

Fortnite beneficiaza aici de un schimare extrem de mare de la Epic Games, ceva foarte bun pentru jucatorii care vor sa beneficieze de cele mai bune performante posibile atunci cand se joaca, astfel ca vorbim despre o veste extrem de buna, in final, pentru noi toti, ceea ce e grozav.