DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Romani

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au milioane de clienti din toata Romania vizati de un foarte important anunt astazi, iata ce a fost dezvaluit oficial.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom milioane

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom sunt in centrul unui important anunt oficial pentru milioane de romani din toata tara, unul de care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vorbim despre o aniversare foarte importanta. Mai exact, luna aceasta s-au impinit 12 ani din momentul in care a fost lansata procedura de portare a numerelor de telefonie fixa si mobila, iar intre retelele DIGI, Vodafone, Orange, Telekom s-au schimat 7 milioane de numere pana in prezent.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au facut un schimb constant si agresiv de clienti in acesti 12 ani de zile, numarul de portari crescand in consecinta, ajungandu-se la 1 milion in 2019, iar pana acum in 2020 s-au portat deja 670.000 de numere, adica 10% din totalul celor 12 ani. DIGI, Vodafone, Orange, Telekom se lupta constant pe piata telecom din Romania, insa primul este cel care este lider incontestabil la portari, preturile sale foarte mici pentru servicii fiind un magnet pentru atragerea de noi clienti.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Romani

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom milioane portari

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom incearca sa se bata in oferte pentru a-si putea fura clientii, iar pana in momentul de fata nimeni nu a reusit sa faca oferte mai bune decat RCS & RDS, desi toti concurentii au incercat din rasputeri asta. Realitatea este ca lupta dintre DIGI, Vodafone, Orange, Telekom este una inegala in ceea ce priveste portarile, si asta pentru ca exista diferente foarte mari intre preturile practicate de catre fiecare operator de telecomunicatii in parte.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom isi imbunatatesc deasemenea in mod constant si acoperirea in Romania, insa RCS & RDS e singurul care afiseaza si actualizari pentru investitii, ajutand oamenii sa inteleaga mai bine cum evolueaza infrastructura in jurul lor. In acesti 12 ani de portabilitate, DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au avut strategii diferite in ceea ce priveste atragerea de clienti, insa realitatea este ca doar una dintre ele a functionat asa cum trebuie.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom se vor lupta in continuare pe segmentul portarilor pentru a atrage cat mai multi clienti, insa daca se va realiza vanzarea diviziilor grupului german, s-ar putea sa vedem o dezechilibrare serioasa a pietei de telecomunicatii.