Raiffeisen Bank: ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru Clienti!

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important pentru clientii din toata tara, iata ce atentionare de ultima ora a publicat, si de ce e bine sa o respecti.

Raiffeisen Bank separati

Raiffeisen Bank are astazi o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, una de care ar fi bine sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza in mod direct daca folosesti serviciile puse la dispozitie de catre banca. Cei de la Raiffeisen Bank au publicat un anunt de ultima ora prin care le cer romanilor din toata tara sa aiba foarte mare grija, si sa se protejeze cat pot de bine impotriva unei posibile infectari cu noul Coronavirus in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank pune de ceva vreme foarte mare accent pe faptul ca romanii ar trebui sa se foloseasca de serviciile online oferite atat de catre banca, cat si de catre alte companii, si sa evite cat se poate de mult sa mearga in locatiile acestora. Asta inseamna sa evitati orice fel de drumuri care nu sunt absolut necesare, fie ca e vorba despre o sucursala a Raiffeisen Bank, fie ca e vorba despre orice alt sediu de companie, in fiecare existand risc de infectare.

Raiffeisen Bank: ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru Clienti!

Raiffeisen Bank are intr-o pagina dedicata din website-ul sau informatii detaliate cu privire la masurile de protectie pe care clientii ar trebui sa le respecte in aceasta perioada, dar ele se aplica inclusiv pentru restul romanilor. Vorbim despre o serie de recomandari care sunt limita minima a ceea ce ar trebui sa faca oricine este dornic sa se protejeze impotriva unei infectari cu noul Coronavirus, fie ca este client al celor de la Raiffeisen Bank, fie ca nu.

Pentru toți cei care cred că noi, românii, „nu ne mai facem bine”, hai să dovedim contrariul. Îndeamnă-i și pe cei dragi…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 22 octombrie 2020

Raiffeisen Bank a inceput inca din perioada starii de urgenta sa le recomanda cetatenilor din toata Romania sa se protejeze cat pot de mult, si sa nu isi puna in mod inutil viata in pericol in aceasta perioada, insa desigur ca nu toata lumea a ascultat. Raiffeisen Bank continua sa isi faca “datoria” si le spune clientilor cum trebuie sa procedeze pentru a fi in siguranta, dar e nevoie si ca toti oamenii sa asculte de mesajele care vin de la banca acum.

Raiffeisen Bank nu e singura institutie financiara, sau companie, care vine cu recomandari de acest gen, si e bine ca toata lumea sa le asculte, pentru ca in final toti avem de castigat din asta.