Orange: Este GRATIS De Astazi pentru TOTI Romanii din Tara!

Orange are o surpriza grozava iar pentru romanii din toata tara, iata ce a anuntat ca ofera gratis pentru romani incepand chiar de acum, si cum profiti.

Orange gratis

Orange a anuntat astazi o surpriza grozava pentru milioanele de romani din toata tara, nu doar pentru clientii sai, iar asta pentru ca a decis sa le permita oamenilor sa castige o varietate de premii foarte interesante daca participa la un sodanj despre mediu. Orange a pornit o campanie foarte ampla de educare a omenilor cu privire la importanta protejarii mediului inconjurator, iar asta implica si oferirea unor premii pentru cei care decid sa participe.

Orange le cere romanilor sa-si testeze cunostintele despre mediul incojurator, si le ofera premii pe masura asteptarilor daca fac acest lucru, intr-o pagina dedicata din website-ul sau avand toate detaliile pentru cei interesati. Cei de la Orange au pregatit acolo o varietate de intrebari despre mediul inconjurator la care cam oricine ar trebui sa poata raspunde fara probleme, iar asa intra in cursa pentru a castiga unul dintre premiile puse in joc.

Orange: Este GRATIS De Astazi pentru TOTI Romanii din Tara!

Orange are pregatite 10 intrebari pentru cei care sunt dornici sa participe la acest test pe care l-a pregatit, si e singurul grup de telecomunicatii care a luat decizia de a ii premia pe romanii care aleg sa aiba cunostintele generale despre mediu testate astfel. Orange surprinde cu decizia pe care a luat-o, insa intr-un mod pozitiv, si asta pentru ca ne arata ca ii pasa de oamenii din Romania, si ca vrea sa ne ajute sa invatam cum sa ne protejam mai bine.

Orange are si alte concursuri foarte interesante pe care le desfasoara in aceasta perioada din an, unele dintre ele fiind dotate chiar cu premii surprinzator de bune, ceea ce desigur ca e bine pentru noi, pana la urma. Operatorul de telecomunicatii vrea sa ne arate ca este dornic sa ii ajute pe romanii din toata tara asa cum poate, astfel ca indiferent daca sunteti client al Orange, sau nu, ar fi bine sa participati la ceea ce a pregatit operatorul de telecomunicatii.

Orange este cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, si de-a lungul timpului a avut diverse initiative menite sa ajute Romania sa evolueze, si romanii sa duca o viata mult mai buna.