PENNY: Anunt IMPORTANT, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

PENNY are un anunt important pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa le ofere gratuit clientilor, si cum poti profita de asta chiar acum.

PENNY voucher

PENNY este unul dintre cunoscutele lanturi de supermarket-uri din Romania, iar pentru clientii din toata tara are un anunt de ultima ora pentru ca ofera gratuit ceva ce mai muilt ca sigur foarte multi vor aprecia. Mai exact, cei de la PENNY au anuntat ca le ofera clientilor din Romania o varietate de premii atunci cand decid sa cumpere produsele pentru halloween care sunt in momentul de fata puse la vanzare de catre lantul de magazine.

PENNY a anuntat ca ofera o varietate de premii pentru clientii din Romania care cumpara produsele celor de la Lays, ele constand in vouchere de cumparaturi, plus diverse alte tipuri de produse interesante. Incepem cu voucherele de cumparaturi, iar asta pentru ca PENNY pune la bataie 200 de vouchere eMAG in valoare de 100 de LEI fiecare, deci daca ajungeti sa castigati vreunul, puteti face cumparaturi de 100 de LEI de la magazinul online fara a plati ceva.

PENNY: Anunt IMPORTANT, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

PENNY nu se opreste aici, iar asta pentru ca exista si 4 boxe portabile JBL Pulse 4 oferite de catre lantul de magazine pentru clienti, iar cu ele puteti asculta oriunde muzica dorita, direct de pe telefon, sau tableta. Indiferent care cadou este castigat de catre clienti, vorbim despre premii extrem de bune pe care PENNY le pune la bataie pentru toata lumea care cumpara produsele Lays, asa ca nu exista motive sa nu faceti asta.

Vrei să te cuibărești în canapea la un film, dar nu ai snackurile preferate?🎬😍Avem o misiune pentru tine:Pasul 1:…

Publicată de PENNY Romania pe Duminică, 18 octombrie 2020

PENNY are aceasta promotie speciala disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania in momentul de fata, si daca va uitati cu atentie pe website-ul lor, veti vedea pana cand puteti profita de ea. Exista si un numar limitat de produse de la Lays cu ajutorul carora va puteti inscrie in concursul desfasurat de catre cei de la PENNY, asa ca trebuie sa cumparati fix ceea ce e necesar pentru va putea inscrie si a avea sansa de a castiga premiile.

PENNY mai are si alte promotii interesante pe website-ul sau, dar si in magazine, asa ca uitati-va cu interes pe acolo sa vedeti ce anume mai puteti castiga de la lantul de magazine din tara.