Telekom: Vestea GROZAVA, ce Primesc GRATUIT 2 Luni Clientii!

Telekom are o veste grozava pentru milioane de clienti din Romania, iata ce primesc ei gratuit timp de 2 luni de zile, iata cum poti profita de tot.

Telekom migreaza

Telekom incearca sa ii bucure pe toti clientii sai din Romania cu surprize grozave in aceasta perioada, si astazi vorbim despre ceea ce primesc gratuit timp de 2 luni de zile cei care decid sa profite de ceva grozav de la grup. Telekom are o oferta speciala pentru cei care au cartele si decid sa le migreze catre abonamente, grupul de telecomunicatii luand decizia de a le oferi doua luni gratuite de abonament ca parte a acestei promotii noi.

Telekom spune ca gratuitatea se ofera in prima luna de abonament, si cea de-a 12-a, deci practic la inceputul fiecaruia dintre cei 2 ani contractuali primiti prima luna cu reducere de 100% fata de pretul de baza al abonamentului vostru. Spre deosebire de oferta pe care o are Telekom la portare, in acest caz vorbim despre o idee bazata pe gratuitate totala, dar numai pentru doua luni de zile in cadrul unui contract cu perioada contractuala de 24 de luni.

Telekom: Vestea GROZAVA, ce Primesc GRATUIT 2 Luni Clientii!

Telekom oferea in mod normal 6 luni de reducere 50% pentru abonamentele celor care se portau in reteaua sa, iar daca ar fi sa facem o echivalare fortata, aici ar fi vorba despre 4 luni de reducere de 50%, sau 2 luni de gratuitate totala. Indiferent de situatie, clientii Telekom au parte de beneficii grozave daca decid sa incheie abonamente pentru servicii de telecomunicatii, insa totul pentru o perioada limitata de timp in anul 2020.

Telekom are aceasta promotie disponibila doar pana in data de 29.11.2020, astfel ca maia veti cam o luna la dispozitie pentru a profita de oferta inainte ca ea sa dispara in totalitate, probabil pentru totdeauna. Telekom are aceste oferte pentru ca vrea sa-si fidelizeze clientii care au cartele, si nu e singurul operator cu promotii de acest gen, dar ele sunt limitate intotdeauna, mai ales in perioada Black Friday, care vine de obicei cu foarte multe alte promotii grozave.

Telekom mai are si alte surprize pentru clientii din toata tara, si ar fi bine sa va uitati pe website-ul sau pentru a vedea de ce anume mai puteti profita pentru a primi gratuitati pentru serviciile de care beneficiati.