Samsung GALAXY S21 Plus: IMAGINI, ASA Ar ARATA Noul Telefon!

Samsung GALAXY S21 Plus are parte de primele imagini care ne prezinta cum ar trebui sa arate noul model de telefon pregatit pentru lansare acum.

0

Samsung GALAXY S21 Plus identic design

Samsung GALAXY S21 Plus are in mod surprinzator facuta astazi o dezvaluire la care probabil ca mai niciun fan nu se astepta in momentul de fata, iar asta pentru ca vedem in doua imagini cum ar trebui sa arate viitorul model de telefon. Vorbim despre imagini care vin de la unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de produse Samsung inca nelansate, iar conform lui, Samsung GALAXY S21 Plus va semana foarte mult cu modelele actuale.

Samsung GALAXY S21 Plus va semana cu actualul model, si va avea o perforatie in ecran chiar in mijlocul partii superioare, ceva ce desigur ca nu e o mare bucurie pentru fanii care sperau ca noua camera sa fie ascunsa sub ecran. Tehnologia care ar trebui sa aduca aceasta schimbare nu este inca pregatita pentru a fi oferita, astfel ca Samsung GALAXY S21 Plus va ramane cu o perforatie in ecran si in 2021, spre deosebire de alte modele de telefoane.

Samsung GALAXY S21 Plus: IMAGINI, ASA Ar ARATA Noul Telefon!

Samsung GALAXY S21 Plus identic design

Samsung GALAXY S21 Plus ar trebui sa aiba deasemenea si margini foarte subtiri pentru ecranul sau, ceea ce vine ca o veste foarte buna, pentru ca ar putea arata chiar mai bine decat seria actuala, cel putin din acest punct de vedere. Zvonurile aparute pana acum sugerau faptul ca Samsung GALAXY S21 Plus va avea un design foarte similar cu cel pe care-l vedem pentru modelele existente acum pe piata, si asta se cam adevereste.

Samsung GALAXY S21 Plus nu va uimi din punct de vedere al design-ului, dar situatia va fi mai mult ca sigur alta cand vine vorba despre componentele interne, care ar trebui sa fie cu mult, muilt mai bune. Samsung GALAXY S21 Plus va avea integrat un nou chip ultra-performant, noi camere mai bune, baterie mai mare, RAM mai rapid, medii de stocare mai performante, si multe alte schimbari grozave pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S21 Plus va fi prezentat undeva prin februarie 2021, si lansat cel mai probabil in cursul lunii martie, astfel ca mai avem destul de mult de asteptat pana cand il vom putea cumpara in mod efectiv.