Telefoanele Huawei: URIASA Problema ce tine Clientii Departe

Telefoanele Huawei au in continuare o uriasa problema care tine departe foarte multi clienti din intreaga lume, iata ce se intampla cu produsele chinezilor.

Telefoanele Huawei departe

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai bune din lume in momentul de fata, sunt apreciate la nivel global, au tehnologie de ultima ora, dar din pacate au si o foarte mare problema care tine unii clienti departe de ele. Telefoanele Huawei au ramas in continuare fara acces la serviciile Google, impreuna cu Google Play Store, din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, si nici macar seria Huawei Mate 40 nu e de interes in lipsa lor.

Telefoanele Huawei au intotdeauna implementate tehnologii de ultima generatie cand sunt lansate pentru prima ora ca modele noi, si aceeasi se intampla cu seria Huawei Mate 40, care vine cu atat de multe noutati, dar care sunt in zadar. Daca nu locuiti in China, acolo unde Google Play Store, Facebook, YouTube, Instagram, WhatsApp, Google Chrome, etc, sunt inutile, atunci telefoanele Huawei noi nu sunt ceea ce ar trebui sa cautati acum.

Telefoanele Huawei: URIASA Problema ce tine Clientii Departe

Telefoanele Huawei nu ofera o experienta buna fara Google Play Store, oricat ar incerca Huawei sa promoveze AppGallery si Petal Search, chiar daca a doua solutie este una de compromis care poate satisface foarte multi clienti. Petal Search e o idee foarte buna pentru telefoanele Huawei, insa din pacate vine si cu marele semn de avertizare privind instalarea de aplicatii din surse necunoscute, si asta pentru ca puteti avea probleme uriase din cauza lor.

Telefoanele Huawei lansate ieri de catre compania chinzeasca nu pot fi recomandate pentru nimeni din afara Chinei pentru ca nu au serviciile Google, deci sunt cat se poate de inutile pentru toata lumea, insa pentru cei de acolo sunt perfect. Desi Google a cerut licenta pentru a oferi pentru telefoanele Huawei serviciile sale, guvernul SUA refuza sa le ofere, si singura solutie ar putea fi plecarea lui Donald Trump de la Casa Alba, dar asta e departe de a fi sigur.

Telefoanele Huawei raman dispozitiv extrem de interesante, grozave in conditii normale, dar de nerecomandat fara serviciile celor de la Google, care reprezinta cea mai mare parte din experienta de folosire a unui telefon Android.