RCS & RDS: Decizia de ULTIMA ORA, ce Ofera GRATUIT Imediat

RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii sai din toata Romania, iata ce ofera gratuit imediat pentru toti cei interesati.

RCS & RDS potter

RCS & RDS a anuntat o decizie de ultima ora pentru clientii din Romania, iata ce ofera gratuit imediat pentru clientii din toata tara, si ce trebuie sa faci chiar acum pentru a beneficia de tot fara foarte mult efort. Cei de la RCS & RDS isi surprind clientii din toata Romania cu decizia de a oferi in mod gratuit, prin platforma DIGI Online, intreaga serie Harry Potter, una dintre cele mai iubite de catre copiii din intreaga lume de foarte multa vreme.

RCS & RDS ofera DIGI Online in mod gratuit pentru toti clientii din Romania, indiferent de care dintre serviciile sale beneficiaza, astfel ca oricine decide sa-si activeze unul, poate avea acces si la aceasta platforma de streaming video la cerere, si IPTV. In mod normal cei de la RCS & RDS nu prea ofera filme prin DIGI Online pentru ca totul e gratuit pentru clienti, iar licentierea de continut pe care sa-l transmita acolo nu e tocmai ieftina in acest moment.

RCS & RDS: Decizia de ULTIMA ORA, ce Ofera GRATUIT Imediat

RCS & RDS potter harry

RCS & RDS surprinde cu aceasta decizie pentru ca seria Harry Potter nu e tocmai ieftin de licentiat, dar este foarte iubita nu doar de catre copii, ci si de catre foarte multi adulti, astfel ca foarte multa lume o poate urmari acum. RCS & RDS permite si activarea foarte rapida a DIGI Online direct din website-ul sau, pentru toti cei care au acolo un cont de client, astfel ca in doar cateva minute aveti ocazia de a va bucura de toata seria Harry Potter.

RCS & RDS nu a oferit doar Harry Potter pana acum prin platforma DIGI Online, ci si multe alte filme, fara vreun seria, grupul de telecomunicatii evitand sa ofere asemenea continut pentru clientii sai. Pe de alta parte, exista destule posturi de televiziune care sunt disponibile pentru cei care au DIGI Online activ acum, asa ca puteti urmari acolo o sumedenie de seriale, si chiar filme, pe care RCS & RDS vi le pune la dispozitie, totul 100% gratuit.

RCS & RDS a oferit intotdeauna gratuit DIGI Online, nu va restrictiona accesul la platforma, insa seria Harry Potter nu va fi acolo pentru totdeauna, asa ca daca ati vrut vreodata sa o vedeti, acum e timpul sa profitati de asta.