Guvernul Romaniei: Noi restrictii de circulatie analizate pentru impunere

Guvernul Romaniei restrictii circulatie

Guvernul Romaniei urmeaza sa impuna noi restrictii de circulatie in Romania, in momentul de fata totul fiind in faza de analiza, dar stim cu totii ca acesta e doar un preambul pentru luarea deciziei astfel incat lumea sa afle de ea din timp, si sa nu fie surprinsa in momentul in care va fi impusa.

Guvernul Romaniei vrea sa introduca restrictii de circulatie pe timp de noapte in cel putin unele localitati din tara, cele in care rata de incidenta depaseste 3 la 1000 de locuitori, si daca va aduceti aminte, inainte ca starea de urgenta sa fie impusa, s-au impus masuri de restrictie a circulatiei pe timp de noapte.

Guvernul Romaniei nu va reimpune starea de urgenta, dupa ce Presedintele Romaniei ar da un decret, iar asta pentru ca in decembrie trebuie organizate alegerile parlamentare.

“Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare.” a declarat Ludovic Orban la DIGI 24.