Carrefour: SENZATIONALA Surpriza pentru TOTI Clientii Romani

Carrefour scanare

Carrefour are pentru clientii sai din toata Romania o senzationala surpriza pe care multi nu credeau ca o vor vedea vreodata in tara noastra, dar iata ca si lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin. Cei de la Carrefour au anuntat ca toti clientii din Romania isi pot face cumparaturile mult mai usor multumita aplicatiei speciale pe care lantul de hypermarket-uri o are disponibila pentru toata lumea in momentul de fata, ea fiind oferita gratuit.

Carrefour a implementat in aplicatia sa un sistem special care le permite clientilor sa isi scaneze cumparaturile din cos direct in ea, iar cand ajung la casa, doar sa faca plata pentru cumparaturile care au fost scanate. Vorbim despre un sistem care nu exista altundeva in Romania in momentul de fata, cei de la Carrefour dorind sa ii ajute pe oameni sa evite statul indelung la casa cand nu este cazul, si aceasta metoda e una dintre cele mai bune.

Carrefour: SENZATIONALA Surpriza pentru TOTI Clientii Romani

Carrefour a implementat in aplicatia sa pentru iPhone si Android un sistem special care poate citi codurile de bare ale produselor din magazine, iar lista de cumparaturi din acel moment le va aduna pe toate pentru a le putea plati mai usor. Vorbim despre o idee grozava a celor de la Carrefour, care reusesc sa le ofere clientilor metoda cea mai simpla posibila pentru a-si face cumparaturile in siguranta in magazinele sale din toata tara acum.

Carrefour ofera aici si un sistem unic pentru piata din Romania, iar asta pentru ca niciun alt lant de magazine nu are ceva similar disponibil pentru clientii sai, deci nu aveti cum sa va bucurati de posibilitatea de a va face la fel de usor cumparaturile. Carrefour a gandit totul intr-un asemenea mod incat toti clientii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila in momentul de fata, si totul fara ca cineva sa se gandeasca ca ar putea beneficia de asa ceva.

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar acest sistem special lansat pentru clienti este disponibil in toate magazinele sale, pentru oricine e interesat.