WhatsApp: Imagini SECRETE cu o Schimbare foarte IMPORTANTA

WhatsApp are prezentate astazi o serie de noi imagini secrete care prezinta o schimbare foarte importanta pregatita pentru telefoanele din toata lumea.

WhatsApp ocupare

WhatsApp are dezvaluite astazi noi imagini secrete cu o schimbare foarte importanta care este pregatita pentru aplicatia de mesagerie in momentul de fata, si e una dintre cele mai mari facute pana acum de catre compania din spatele sau. Vorbim despre o noua interfata pentru meniul care permite vizualizarea de detalii cu privire la spatiul ocupat in telefoanele noastre de catre continutul care ne-a fost trimis de catre diverse persoane prin WhatsApp pana in acel moment.

WhatsApp are deocamdata testata noua interfata in versiune beta pentru toata lumea, urmand ca ea sa fie lansata in mod oficial abia dupa ce totul va fi 100% pregatit pentru a fi oferit, si mai avem ceva de asteptat pana cand se va intampla asta. Puteti vedea in prima imagine de mai jos cum se schimba meniul in care sunt afisate informatii cu privire la spatiul ocupat in telefoane de catre pozele, clipurile video, mesajele, trimise, sau primite, prin WhatsApp de la diverse persoane.

WhatsApp: Imagini SECRETE cu o Schimbare foarte IMPORTANTA

WhatsApp ocupare spatiu

WhatsApp are reconfigurate scurtaturile pentru meniurile interne, astfel incat acum sa fie afisate in partea superioara optiunile pentru adminsitrarea spatiului de stocare, consumul de internet, si optiunea de a consuma mai putine date cand facem apeluri. Sub ele sunt mutate optiunile privind felul in care se descarca pozele, documentele, clipurile video, si prin care sunt facute apelurile voce, sau video, adica doar prin Wi-Fi, sau si printr-o rete acelulara de date.

WhatsApp ocupare meniu

WhatsApp are in a doua imagine afisata interfata noua pentru vizualizarea datelor cu privire la spatiul ocupat efectiv in telefoane de catre continutul multimedia disponibil multumita aplicatiei de mesagerie, sau de catre alte aplicatii. Puteti vedea ca vorbim despre o imbunatatire in raport cu ceea ce vedem acum in iOS cu privire la WhatsApp, felul in care sunt afisate datele in meniu acum fiind cu destul de mult diferit fata de ce va veni.

WhatsApp lucreaza de cateva saptamani bune la aceasta modificare pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca nu ne ramane decat sa vedem cand va fi considerata ca 100% pregatita pentru a fi lansata oficial.