Raed Arafat: pana in vara pandemia de Coronavirus va ramane puternica

0

Raed Arafat vara

Raed Arafat a facut un anunt pe care unii il anticipau deja, spunand ca pana in vara pandemia de Coronavirus nu va disparea ca prin minune, iar lucrurile vor ramane in continuare extrem de serioase, din pacate, asa ca trebuie sa fim foarte precauti, si sa respectam masurile de protectie.

Raed Arafat nu se asteapta ca vaccinarea in masa impotriva Coronavirus sa inceapa pana in primavara, si de atunci va fi nevoie de o perioada de timp pana cand suficienti oameni vor fi imunizati pentru ca raspandirea virusului sa fie substantial diminuata la nivel global, deci trebuie sa ramanem foarte precauti.

“Este o problemă de logistică foarte serioasă. Va trebui organizare pe plan mondial și bineînțeles (…) cantitățile care vor fi distribuite. România, din fericire, face parte dintr-un mecanism european și va beneficia pe baza unui mecanism de achiziție european. Deci nu suntem singuri în această situație și asta este foarte bine.

Ministerul Sănătății știe exact ce se întâmplă din minut în minut și la momentul în care va începe distribuirea vaccinului vom fi contactați și bineînțeles vom primi partea noastră din fiecare tranșă care este împărțită la nivelul Uniunii Europene.?\”