CEC Bank: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank a emis o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii imediat, si ce trebuie sa faci de indata.

CEC Bank intreruperi

CEC Bank a emis o atentionare de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iar de ea trebuie sa stii imediat pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa care afecteaza pe absolut toti cei care folosesc serviciile sale. CEC Bank ii anunta pe toti clientii sai din Romania in legatura cu faptul ca ieri si astazi se vor face lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata tara, fara oprire.

CEC Bank spune ca nu va opri furnizarea serviciilor sale pentru clienti, dar ca ar putea exista intrerupe de pana la 15 minute pentru functionarea lor, iar asta s-ar putea sa fie frustrant pentru unele persoane. Vorbim despre perioade foarte scurte de timp in care serviciile CEC Bank ar putea deveni nefunctionale, insa in ele s-ar putea sa nu puteti face plati la POS, sa nu puteti accesa platformele sale de internet banking, si nu doar atat.

CEC Bank: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank face aceste lucrari fix cand si cei de la BRD lucrari similare programate, deci e posibil ca bancile sa faca ceva impreuna pentru a imbunatati serviciile de care beneficiaza clientii lor din toata tara. Spre deosebire de cei de la BRD, CEC Bank nu spune ca vor exista intarzieri in ceea ce priveste procesarea tranzactiilor pe care le fac clientii, asa ca n-ar trebui sa intampinati o problema de acest gen cand contractati serviciile.

CEC Bank ar trebui sa termine la noapte cu toate lucrarile pe care le face in momentul de fata, astfel ca dupa ora 00:00 n-ar trebui sa mai aveti vreo problema in ceea ce priveste tranzactiile, sau retragerile de bani. Lucrurile ar trebui sa revina in totalitate la normal pentru clientii CEC Bank din toata tara, deci ar trebui sa se desfasoare totul la fel ca pana in 24 octombrie, dar daca inca mai aveti probleme, ar trebui sa contactati banca.

CEC Bank este a doua banca mare care anunta lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, deci daca aveti servicii si de la alte banci, n-ar strica sa va asteptati ca si acolo sa se faca lucrari de acest gen foarte curand.