Telekom: IMPORTANT Anunt care a SURPRINS Romanii din Tara

Telekom este in centrul unui anunt care a surprins romanii din toata tara, iata ce s-a intamplat, si cat de mult conteaza pentru toata lumea.

Telekom marsul

Telekom este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, acest lucru fiind foarte clar evidentiat prin numarul mare de clienti care ii folosesc serviciile la nivel national. Telekom este deasemenea un jucator extrem de activ in ceea ce priveste portarile, avand oferte neasteptat de bune pentru romanii care nu sunt multumiti de furnizorul de servicii de telecomunicatii pe care il au, si in 2020 realizarile sunt impresionante.

Telekom a reusit in 2020 sa atraga in reteaua sa nu mai putin de 172.968 de numere de telefonie mobila, plus inca vreo 3000 de telefonie fixa, ramanand ferm in urma celor de la RCS & RDS din acest punct de vedere. Telekom si-a continuat parcursul foarte bun in ceea ce priveste atragerea de noi clienti prin portare in tara noastra, si in aceasta idee, e de asteptat ca ofertele sale foarte bune sa nu se opreasca, ci din contra, sa vedem altele mai tari.

Telekom: IMPORTANT Anunt care a SURPRINS Romanii din Tara

Telekom a inceput anul 2020 cu oferte neasteptat de bune pentru clientii sai din toata Romania, oferte de care oricine poate profita chiar acum, ele aducand preturile pentru servicii la un nivel neasteptat de bun. RCS & RDS este principalul concurent al celor de la 172.968 pe piata portarilor, grupul romanesc avand mult mai multe portari inregistrate, insa asta nu opreste grupul german sa fie si mai agresiv cu promotiile pe care le deruleaza.

Telekom asigura fara discutie un mediu foarte concurential in Romania in ceea ce priveste portarile, si acesta este un lucru foarte bun, pentru ca romanii sunt cei care profita din plin de toate aceste promotii grozave. Telekom si RCS & RDS se lupta de ceva vreme pe piata portarilor, si ocupa primele doua pozitii de ani buni in acest segment de piata, iar romanii sunt cei care le aleg cu precadere serviciile multumita preturilor mai mici decat cele ale concurentei.

Telekom nu a reusit in ultimii ani sa depaseasca RCS & RDS la portarile lunare, fara a mai vorbi de cele anuale, insa e posibil sa vedem surprize serioase in urmatoarele luni, sau poate chiar anul viitor, de la grup.