LUNA: ULUITOARE Descoperire care Parea Complet IMPOSIBILA

LUNA este astazi in centrul unei descoperiri uluitoare care parea complet imposibila, iata ce a fost dezvaluit pentru intreaga omenire, si cat conteaza.

luna resturi

LUNA este astazi in centrul unui anunt cu o descoperire care parea complet imposibila, insa care intr-un final ne confirma din nou faptul ca inca mai exista atat de multe necunoscute despre astelitul natural al Pamantului, si ca ar cam trebui sa le descoperim. O teorie lansata de catre doi cunoscuti oameni de stiinta sugereaza faptul ca pe luna ar fi ajuns miliarde de fragmente de pe planeta Venus, aruncate in sistemul solar de-a lungul a miliarde de ani.

LUNA este lovita in mod constant de catre asteroizi, comete, si tot felul de alte obiecte care calatoresc prin univers cu mare viteza, astfel ca transportarea unor bucati din planeta Venus catre suprafata sa n-ar fi tocmai ceva imposibil, desi asta se credea. Ajungand pe luna, rocile de pe Venus nu ar fi ingropate la fel de adanc precum pe Pamant, unde au ajuns deasemenea diverse fragmente, iar asta din cauza lipsei activitatii geologice de pe satelitul natural al Terrei.

LUNA: ULUITOARE Descoperire care Parea Complet IMPOSIBILA

LUNA ar fi gazda pentru aceste roci pentru ca se afla in troiectoria pe care ele au fost aruncate in momentul in care planeta Venus a fost lovita de asteroizi si comete de dimensiuni foarte mari. Chiar daca in momentul de fata asemenea evenimente sunt extrem de rare, cu miliarde de ani in urma lucrurile au stat cu totul altfel, iar planeta Venus a fost lovita de foarte multe corpuri cosmice care calatoreau prin sistemul solar, bucati din ea ajungand si pe luna.

“Cercetătorii au spus că asteroizii și cometele care se lovesc de Venus ar fi putut să fi dislocat până la 10 miliarde de roci și să le fi trimis pe o orbită care s-a intersectat cu Pământul și luna Pământului. „Unele dintre aceste roci vor ateriza în cele din urmă pe Lună ca niște meteoriți venusieni”, a spus Cabot, student la Yale și autor principal al studiului. Luna oferă păstrarea în siguranță a acestor stânci antice. Orice din Venus care a aterizat pe Pământ este probabil îngropat foarte adânc, din cauza activității geologice. Aceste roci ar fi mult mai bine conservate pe Lună.”

LUNA ar putea ascunde in aceste roci foarte multe informatii pretioase cu privire la planeta Venus, informatii care ar putea ajuta cercetatorii sa descopere felul in care s-a format si a evoluat planeta pana in momentul de fata. Vorbim despre informatii care in alte moduri nu pot fi adunate cu privire la planeta Venus, pentru ca nicio sonda spatiala nu rezista pe suprafata sa, asa ca luna ar putea fi marele ajutor al omenirii in aceasta operatiune complexa.

LUNA este vizata de multiple misiuni de explorare in cursul urmatorilor ani, astfel ca nu e exclus sa se adune si foarte multe date cu privire la planeta Venus de catre oamenii de stiinta, si astronautii, care ajung acolo.