DIGI Romania: AVERTISMENT de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

DIGI Romania are un avertisment de ultima ora pentru milioanele de clienti din toata tara, iata ce transmite operatorul de telecomunicatii acum.

DIGI Romania spionare

DIGI Romania are un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si e vorba despre ceva ce ar trebui sa le dea de gandit foarte multor oameni pentru ca vorbim despre o problema raspandita in intreaga lume. Mai exact, cei de la DIGI Romania le aduc in atentie clientilor o avertizare privind pericolele cele mai mari care exista pe internet in momentul de fata, respectiv cele privind atacurile cu spyware, virusi, malware, si nu numai.

DIGI Romania stie foarte bine cat de usor pot fi infectate calculatoarele oamenilor cu asemenea tipuri de software malitios, asa ca incearca sa ii ajute pe romani sa fie in siguranta, chiar daca nu e simplu. Cei de la DIGI Romania au creat o pagina speciala in website-ul propriu in care vorbesc despre fiecare tip de amenintare in parte, si incearca sa le explice oamenilor cat mai simplu ceea ce se intampla daca sunt victimele unui asemenea tip de atac.

DIGI Romania: AVERTISMENT de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

DIGI Romania ofera si cateva indicii pentru ca o persoana sa stie daca e infectata cu spyware, malware, virusi, spunand ca primele simptome au la baza functionarea greoaie a calculatoarelor in utilizarea obisnuita. Alt simptom este imposibilitatea de a folosi in mod corect aplicatiile si programele, desi inainte ele functionau fara probleme, cei de la DIGI Romania punand totul pe seama faptului ca acel PC ar putea fi compromis de hackeri.

DIGI Romania ofera in website-ul sau inclusiv o serie de sfaturi foarte practice menite sa ii ajute pe clienti sa descopere foarte rapid daca au o problema serioasa din cauza infectarii calculatorului, sau nu. Vorbim despre informatii care ar trebui sa fie cunoscute de catre toata lumea pentru ele pot ajuta pe oricine sa isi curete calculatorul de malware, iar DIGI Romania are inclusiv un scanner online pentru verificarea PC-urilor clientilor.

DIGI Romania ia foarte in serios partea de securitate online de care ar trebui sa beneficieze clientii sai din toata tara, si acesta este un lucru foarte bun, pentru ca ne ajuta sa fim mereu in siguranta, deci ar fi bine sa profitam de materialele lor.