Guvernul Romaniei: carantinarea intregii tari nu este o solutie acceptabila

Guvernul Romaniei carantina economie

Guvernul Romaniei, prin primul-minsitru Ludovic Orban, a afirmat astazi ca o carantina aplicata pentru toata populatia Romaniei nu este solutia pentru a rezolva problema pandemiei de Coronavirus in Romania, ceea ce desigur ca nu e chiar ce sperau oamenii sa auda in momentul de fata.

Guvernul Romaniei vrea sa protejeze economia, si se bazeaza pe faptul ca romanii vor respecta regulile de protectie impuse de catre autoritati, insa din pacate vedem ca asta nu se intampla, si ca numaruil zilnic de cazuri este intr-o constanta crestere in tara noastra de ceva vreme.

“Nu avem în discuții o astfel de eventualitate în momentul de față. Noi am adoptat un set de măsuri care țin cont de modul de transmitere a virusului și așteptăm să vedem eficiența acestor măsuri. Din punctul nostru de vedere, cu cât mai mulți români respectă regulile de protecție sanitară, cu atât viața poate fi mai normală.

Obiectivul nostru este să nu afectăm economia în niciun fel, să asigurăm funcționarea economiei, să luăm cât mai puține măsuri de restricționare și ne dorim ca oamenii să aibă o viață cât mai aproape de normal.”