LIDL Romania: Anuntul URIAS, MII de EURO oferiti Clientilor

LIDL Romania a facut un anunt urias pentru toti clientii din Romania, iata cum poti obtine miile de euro pe care le ofera lantul de magazine acum.

LIDL Romania culinar

LIDL Romania are astazi un anunt extrem de interesant pentru toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere tuturor mii de euro in mod gratuit, ceva ce nu se intampla in mod obisnuit la lantul de supermarket-uri. Totul face parte dintr-o noua campanie a celor de la LIDL Romania care este legata de produsele Camara Noastra, dar si de lumea lui Caragiale, care a intrat de acum in magazinele din toata tara, cu premii mari.

LIDL Romania le ofera romanilor posibilitate de a cumpara produsele Camara Noastra care ar trebui sa ne duca in lumea lui Caragiale, unele dintre ele fiind specifice pentru acea vreme, ceea ce desigur ca e o veste grozava. Separat de asta, LIDL Romania organizeaza si un concurs in care ofera un premiu de 3000 de euro, sau un tur culinar al Romaniei, ceva ce deasemenea ar putea fi extrem de interesant, dar cel mai probabil prin anul 2021, nu acum.

LIDL Romania: Anuntul URIAS, MII de EURO oferiti Clientilor

LIDL Romania le cere clientilor din Romania sa urmareasca episoadele speciale pe care le-a creat pentru a ne arata lumea lui Mateiu Caragiale, si sa descopere produsele ascunse acolo, unele dintre ele fiind vandute in magazine. Pentru inscrierea in concursul care are ca premiu 3000 de euro, sau un tur culinar al Romaniei, clientii celor de la LIDL Romania trebuie sa cumpere produse Camara Noastra, minim 1 per bon, si sa aiba un bon fiscal cu cumparaturi de minim 50 de LEI.

LIDL Romania le cere mai apoi clientilor sa isi inscrie bonurile de cumparaturi intr-o pagina speciala din website-ul sau, iar romanii pot sa-si dubleze sansele de castig daca aleg sa urmareasca o versiune interactiva a episoadelor cu Mateiu Caragiale. Ideea celor de la LIDL Romania este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca vorbim despre posibilitatea de a castiga un premiu urias in bani, sau de un tur culinar in care oricine poate descoperi bunatati cum nu a crezut ca exista.

LIDL Romania desfasoara acest concurs de ceva vreme, iar saptamana aceasta aveti sansa de a va inscrie in concurs pentru ca produsele Camara Noastra sunt acum disponibile in toate magazinele sale din tara.