DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti NU Stiau ce Primesc GRATUIT

DIGI Mobil are milioane de clienti care-i folosesc serviciile in Romania, insa foarte multi dintre ei nu stiau ce primesc gratuit chiar acum de la operator.

DIGI Mobil streaming

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, is milioane de clienti ii folosesc serviciile in fiecare luna, numarul acestora crescand in mod constant multumita numarului foarte mare de portari inregistrate lunar. Milioanele de clienti ai DIGI Mobil platesc un pret extrem de bun pentru serviciile de care beneficiaza, cel mai mic din Romania, care nu a putut fi egalat pana in momentul de fata de catre niciun alt operator.

DIGI Mobil face parte din grupul RCS & RDS, iar asta inseamna ca toti clientii care folosesc doar serviciile de telefonie mobila se bucura inclusiv de alte beneficii de la compania romaneasca, multi nestiind de asta. Spre exemplu, clientii DIGI Mobil primesc acces 100% gratuit la DIGI Online, platforma de streaming video la cerere, si IPTV pe care RCS & RDS  a creat-o pentru a facilita vizualizarea de posturi TV si filme de catre clientii sai oricand.

DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti NU Stiau ce Primesc GRATUIT

DIGI Mobil nu are aceasta facilitate promovata printre cele de care se bucura clientii din toata Romania in momentul de fata, insa este una care este disponibila gratuit pentru toti clientii care sunt abonati ai serviciilor DIGI Romania. DIGI Online a fost creat ca un serviciu menit sa-i ajute pe toti clientii grupului DIGI sa vada continut multimedia oriunde s-ar afla, iar inclusiv clientii DIGI Mobil, cu abonamente de valoare mica, se pot bucura de facilitate.

DIGI Mobil este atat de ieftin incat multa lume nu-si imagineaza ca mai poate primi acces gratuit la o platforma de streaming video la cerere in baza abonamentului, dar iata ca se intampla si acest lucru. Pentru a avea acces la DIGI Online, clientii DIGI Mobil trebuie sa isi faca un cont online in website-ul companiei, iar prin intermediul sau isi pot configura accesul la acest serviciu, dar numai de pe teritoriul Romaniei, nu si din strainatate, din pacate.

DIGI Mobil are cele mai mici abonamente de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, iar in acei bani este inclus si accesul gratuit la DIGI Online, desi foarte multa lume nu stie acest lucru inca.