WhatsApp: FOTO SECRETA, Schimbare pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp are prezentata o imagine secreta care ne dezvaluie o schimare importanta pentru milioane de oameni din intreaga lume, iata ce se modifica.

WhatsApp delimitare

WhatsApp are de ceva vreme in lucru una dintre cele mai importante schimbari posibile pentru aplicatia de mesagerie, si vorbim despre un sistem care le va permite utilizatorilor sa se logheze in platforma de pe multiple dispozitive. WhatsApp lucreaza la acest sistem de ceva vreme, stim cu totii asta, insa pe masura ce se apropie lansarea sa, incep sa apara tot mai multe imagini cu modificarile care sunt facute pentru ca el sa fie disponibil in format final.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata cea mai recenta versiune a meniului prin care va fi permisa in viitor administrarea numarului de dispozitive care sunt conectate la acelasi cont din platforma, ceva ce acum e posibil doar pentru WhatsApp Web. In viitor totul va fi oferit inclusiv pentru alte dispozitive care sunt conectate la platforma standard a WhatsApp, astfel ca vom putea vedea ce alte telefoane, sau PC-uri folosesc al nostru cont.

WhatsApp: FOTO SECRETA, Schimbare pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp delimitare conturi

WhatsApp va include o varietate de informatii importante pentru noi in cadrul acestei sectiuni speciale, iar tot de acolo vom putea inclusiv sa delogam conturile care nu ne intereseaza, sau care par suspicioase. Dispozitivul principal pe care avem numarul de telefon folosit pentru WhatsApp va fi singurul care va avea acest meniu special, astfel incat doar de pe un terminal sa poata fi controlate toate conectarile facute la conturile noastre.

WhatsApp a gandit foarte bine acest sistem, iar asta pentru ca de pe alte dispozitive nici nu ar trebui sa existe acces la acest sistem de control, asa cum se intampla inclusiv in cazul WhatsApp Web de ani, si ani, de zile. WhatsApp urmeaza sa ne permita sa ne logam in conturile noastre de pe diverse modele de telefoane mobile, sau de pe calculatoare cu sisteme de operare Windows, sau macOS, astfel ca vom avea o lista plina de dispozitive acolo.

WhatsApp ramane cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, avand peste 2 miliarde de utilizatori, iar pentru toti dintre ei vor veni foarte multe schimbari grozave in viitorul nu foarte indepartat.