Raiffeisen Bank: Anuntul UIMITOR pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank are un anunt uimitor pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca banca pentru romanii care ii folosesc serviciile acum.

Raiffeisen Bank recompensa

Raiffeisen Bank isi surprinde clientii din toata Romania cu un anunt uimitor, acesta vizandu-i pe toti cei care au un cont activ la banca, si daca te numeri printre ei, e bine sa stii ceea ce transmite institutia financiara acum. Cei de la Raiffeisen Bank le transmit clientilor din toata Romania ca daca decid sa isi convinga prietenii sa isi faca un cont la banca, vor fi rasplatiti cu cate 50 de LEI pentru fiecare persoane care decide sa devina client al ei.

Raiffeisen Bank a initiat aceasta campanie promotionala cu ceva timp in urma pentru clientii din toata Romania, si se pare ca de ea a profitat ceva lume, din moment ce s-a luat decizia de a o extinde pana la finalul anului. Raiffeisen Bank le permite clientilor sa isi aduca un maxim de 10 prieteni care sa isi faca un cont la banca, si sa primeasca un maxim de 500 de LEI dupa ce aceste persoane isi deschid efectiv respectivul cont, cu procedura finalizata.

Raiffeisen Bank: Anuntul UIMITOR pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank recompensa prieteni

Raiffeisen Bank le plateste banii clientilor abia dupa ce toata procedura este finalizata, si verificata, putand dura pana la 2 luni de zile pentru ca banii sa ajunga efectiv la cei care isi conving prietenii sa devina clienti ai bancii. Asta nu e tocmai ceva neobisnuit pentru Raiffeisen Bank, sau oricare alta banca din Romania, si vorbim despre acest lucru pentru ca de obicei platile pentru premii se fac mai greu decat cele pentru alte tipuri de beneficii de care se bucura clientii.

Raiffeisen Bank este in momentul de fata singura banca la care exista o promotie de acest gen, si asta pentru ca ea e una destul de neconventionala, astfel ca nu toate bancile decid sa actioneze in acelasi mod. Asta nu inseamna ca tot ceea ce a facut Raiffeisen Bank este rau, ci doar ca mai multe banci vor incerca probabil sa aplice acelasi sistem, mai ales ca cei de la ING Bank au facut fix acelasi lucru cu ceva timp in urma pentru proprii clienti romani.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie promotionala pana la data de 31 decembrie a acestui an, deci mai aveti destul timp la dispozitie pentru a va convinge prietenii sa profite de aceasta oferta foarte interesanta.