Vodafone: GROZAVA Veste pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone are o grozava veste pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a anuntat operatorul de telecomunicatii pentru noi toti chiar acum.

Vodafone pretentiosi

Vodafone are un anunt grozav pentru milioanele sale de clienti din toata Romania, unul pe care nu ar trebui sa il treci prea usor cu vederea pentru ca vizeaza ceva de care mai mult ca sigur esti interesat. Cei de la Vodafone au dezvaluit ca in cadrul platformie Vodafone TV, pe care o ofera pentru clientii serviciilor de televiziune, au disponibile inclusiv filme romanesti incepand cu zilele trecute, si vorbim despre unele dintre cele mai bune facute pana acum.

Vodafone are o vasta librarie de filme si seriale pentru clientii care sunt abonati ai Vodafone TV, nu mai putin de 8000 de ore de continut fiind disponibile in momentul de fata, iar de putin timp lor li se adauga si ceea ce vedeti mai jos. Vorbim despre un teaser pentru Morometii 2, unul dintre filmele pe care Vodafone le pune la dispozitia clientilor sai din toata tara, un film foarte apreciat de catre foarte multa lume, asa cum e si normal, de altfel.

Vodafone: GROZAVA Veste pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone stie foarte bine ca romanilor le plac filmele bune, in special cele Romanesti, astfel ca selectia de acum e facuta special pentru a-i multumi pe cei care sunt dornici sa urmareasca peliculele de acest gen acum. Exista numeroase filme romanesti bune pe care le putem viziona in cadrul platformei Vodafone TV in momentul de fata, lista fiind una extinsa pentru ca si interesul clientilor de a le urmari este unul foarte mare in aceasta perioada.

Vodafone a cumparat UPC pentru a-si extinde oferta de servicii pentru clientii sai din toata Romania, si a reusit sa ofere separat de asta inclusiv o gama foarte variata de filme de care clientii sai se pot bucura acum. Cele romanesti reprezinta doar o parte din tot ce pune la dispozitile grupul de telecomunicatii in momentul de fata, iar asta pentru ca Vodafone are si multe alte surprize de care se pot bucura clientii sai din toata Romania chiar de acum.

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara, cu o baza tot mai mare de clienti, si acestia sunt dornici sa urmareasca continut de cea mai buna calitate, inclusiv filme romanesti.