iPhone 12 aduce o Functie asteptata de Mult de Fani

iphone 12 hotspot wifi 5 ghz

iPhone 12 aduce pentru clientii Apple o functie pe care multi o asteptau, si o cereau, de foarte multa vreme, dar care pana acum a fost in cea mai mare parte ignorata la implementare de catre compania americana, insa iata ca intr-un final s-a facut o concesie.

iPhone 12 aduce posibilitatea ca telefoanele sa fie transformate in WiFi HotSpot-uri care functioneaza pe retele de 5 GHz, deci pot transmite date la viteze mult mai mari decat in mod obisnuit, ceea ce e o veste foarte buna pentru cei care vor folosi conexiunile 5G.

iPhone 12 va fi capabil sa le permita altor dispozitive sa beneficieze de conexiunile 5G de chiar si peste 1 Gbps, iar asta pentru ca retelele WiFi de 5 GHz sunt capabile sa transfere date la viteze mult mai mari decat cele care functioneaza doar pe frecventele de 2.4 GHz.

iPhone 12 are in mod predefinit activata optiunea de a oferi conectivitate WiFi prin functia Personal HotSpot doar pe frecventa de 5 GHz, insa pentru a facilita conectarea unor dispozitive care nu au asemenea chip-uri WiFi, exista optiunea de a oferi conectivitate si pe 2.4 GHz.

iPhone 12 hotspot wifi 5 ghz compatibilitate

iPhone 12 are aici lansata o functie extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume care doreau sa se bucure de o asemenea schimbare majora pe care o ofera compania Apple, si e bine ca intr-un final cei din Cupertino se gandesc la utilizatori inclusiv intr-un asemenea mod.