Fortnite: Anuntul GROZAV care a Pus TOTI Jucatorii pe JAR

Fortnite marvel

Fortnite ramane unul dintre cele mai populare jocuri online in ciuda razboiului pe care compania dezvoltatoare il duce cu Apple si Google din cauza comisioanelor percepute pentru platile facute pentru diversele obiecte, bonusuri, care sunt oferite de catre Epic Games pentru cei care se joaca.

Fortnite a avut anuntata ieri o dezvaluire extrem de interesanta de catre directorul creativ al companiei Epic Games, acesta spunand ca actuala colaborare cu Marvel pentru eroii din joc, si toate obiectele asociate, va fi una de foarte lunga durata, si ca vor veni foarte multe surprize in viitor.

Fortnite are acum lumea virtuala prinsa in Nexus Wars, un razboi intergalactic din lumea Marvel, si sezonul care i-a dat startul a fost doar inceputul unei serii de noutati grozave care au fost pregatite de ani de zile pentru jucatorii din intreaga lume, Epic Games avand planuri foarte mari pentru noi.

Fortnite are in directorul sau creativ un mare fan al supereroilor din lumea Marvel, asa ca e destul de logic de inteles de ce acesta este atat de dornic sa le ofere jucatorilor si foarte multe surprize care au legatura cu acest univers, iar ele vor veni cu actualizarile si sezoanele urmatoare ale titlului.

Fortnite este in momentul de fata disponibil pentru descarcare, cu actualizarile la zi, doar pe Android, PC, si alte platforme mai mici, insa nu poate fi instalat prin App Store, sau Google Play Store, iar asta pentru ca Apple si Google au decis eliminarea sa din ambele magazine.