ING Bank: IMPORTANT Anunt, ce Primesc GRATUIT Acum Clientii

ING Bank are un foarte important anunt, iata ce le ofera gratuit chiar acum clientilor din toata Romania, si cum poti obtine banii gratuiti in cont.

ing bank educatie

ING Bank are un anunt important pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere unora in mod gratuit bani, si vorbim despre o suma consistenta, impartita in mai multe premii pentru cei interesati sa profite de promotie. ING Bank a anuntat un concurs special pentru liceeni, carora le ofera nu mai putin de 500 de LEI, sau un kit de supravietuire, daca decid sa participe la campania pe care a gandit-o pentru Romania.

ING Bank spune ca incepand de ieri la ora 12:00 orice liceeni se pot inscrie intr-un website dedicat acestui concurs, si pot avea sansa de a castiga premiile in valoare de 500 de LEI, sau unul dintre kit-urile de supravietuire. ING Bank le cere liceenilor sa raspunda la cateva intrebari legate de banking, totul in cadrul unei campanii menite sa sustina educatia financiara in randul tinerilor, astfel incat ei sa stie cum sa-si administreze mai bine banii.

ING Bank: IMPORTANT Anunt, ce Primesc GRATUIT Acum Clientii

ING Bank spune deasemenea ca sperat de premiile de 500 de LEI pe care le ofera liceenilor care se inscriu in acest concurs, exista si un premiu in valoare de 1000 de euro care este oferit de catre Asociatia Romana a Bancilor. Desigur ca pentru a participa trebuie sa fiti client al celor de la ING Bank, altfel e imposibil sa intrati in concurs, dar alte banci au concursuri similare in aceasta perioada, deci puteti incerca sa va inscrieti la unul dintre cele organizate de alte institutii financiare.

ING Bank este implicata in acest proiect complex care este derulat in Romania de catre mai multe banci, astfel ca trebuie doar sa urmariti cu mare atentie ceea ce se intampla pentru a va putea bucura de premiile care sunt puse in joc. Vorbim despre sume destul de mari de bani pe care le ofera bancile pentru liceenii care au o educatie financiara de baza, insa premiile de 500 de LEI pe care ING Bank le ofera sunt unele dintre cele mai mari dintre toate cele oferite de banci.

ING Bank desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi cazul sa profitati de ea cat aveti ocazia, inainte ca totul sa dispara, si probabil sa nu mai revina foarte curand.