Windows 10: IMPORTANTA Schimbare pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 are o foarte importanta schimare anuntata pentru milioane de oameni din intreaga lume, iata ce aduce ea, si cat de mult conteaza.

Windows 10 navigare

Windows 10 are pregatita o foarte importanta schimare pentru sutele de milioane de oameni care folosesc sistemul de operare in propriile calculatoare, si e ceva de care ar fi bine sa stii, pentru ca iti va aduce un beneficiu foarte mare. Cei de la Microsoft vor sa transforme Microsoft Edge in browserul principal pe care utilizatorii Windows 10 il folosesc pentru navigare pe internet, iar in aceasta idee vor sa faca in asa fel incat deschiderea sa sa fie foarte rapida.

Windows 10 are implementata pentru Microsoft Edge o functie speciala care permite deschiderea mult mai rapida a browserului la nevoie, aceasta fiind testata in momentul de fata pentru cei dornici sa acceseze internetul mai rapid. Oamenii care testeaza versiunile beta ale Microsoft Edge din Windows 10 sunt ei care au acces la aceasta functionalitate noua, ea fiind activata in mod predefinit in momentul de fata pentru cei care au cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Windows 10: IMPORTANTA Schimbare pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 are in aceasta functionalitate implementat ceva ce Microsoft incearca sa infaptuiasca de ani de zile, adica sa gaseasca motivele perfecte pentru ca utilizatorii sistemului de operare sa foloseasca browserul. Deocamdata mai toata lumea il ignora in favoarea Google Chrome, Firefox, sau Opera, insa poate ca Windows 10 il va face atat de usor si rapid de deschis incat va fi utilizat mult mai des decat in momentul de fata.

“Pentru a îmbunătăți viteza de pornire Microsoft Edge, am dezvoltat o caracteristică numită startup boost. Startup boost lansează un set de procese Microsoft Edge în fundal, astfel încât Microsoft Edge va deveni disponibil mai rapid la lansare. Când vă conectați după pornirea sau repornirea dispozitivului sau când browserul dvs. este închis, Microsoft Edge va porni mai repede când este lansat din bara de activități, desktop și hyperlinkuri încorporate în alte aplicații.”

Windows 10 nu a avut de foarte multa vreme disponibil un browser care sa fie 100% util pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca modificarea de acum este o surpriza foarte inteersanta, dar e ceva bun de la Microsoft. Era de asteptat ca Windows 10 sa aiba implementata o modificare pentru a face Microsoft Edge mai rapid, si e bine ca ea vine intr-un final, doar ca era asteptata de mai multa vreme de catre utilizatori.

Windows 10 va avea aceasta modificare lansata impreuna cu o actualizare pentru Microsoft Edge, insa va mai trece ceva timp pana cand ea va fi pusa oficial in distributie de catre compania Microsoft.