iPhone 13 ar urma sa fie lansat cu 1 TB de spatiu de stocare

iPhone 13 1 TB

Da, stiu, seria iPhone 12 inca nu a fost lansata in totalitate, si deja vorbim despre iPhone 13, dar vorbim totusi despre o veste foarte buna, pentru ca acest nou model ar urma sa fie lansat cu nu mai putin de 1 TB de spatiu de stocare, ceva ce unii clienti asteapta de mult.

iPhone 13 e la un an de zile distanta de lansare, dupa cum prea bine stiti multi dintre voi, asa ca mai avem foarte mult de asteptat pana la aparitia sa, insa cei de la Apple par sa fie dornici sa ne surprinda cu modele care sa fie si foarte utile, din toate punctele de vedere.

Cu 1 TB de spatiu de stocare, telefoanele din seria iPhone 13 ar putea acoperi nevoile de stocare ale oricaror clienti, chiar daca e de asteptat ca ele sa fie si foarte scumpe, asa cum obisnuieste Apple sa faca cu modelele care ofera si specificatiile cele mai bune pentru clienti.

iPhone 13 va avea mai mult ca sigur dezvaluite multe dintre specificatii pana cand va fi lansat in mod oficial, dar intre timp iata ca avem si o confirmare pentru una dintre cele mai asteptate schimari pentru cele mai populare modele de telefoane din intreaga lume.