BCR Romania: Mesaj de ULTIMA ORA, ce este GRATUIT Numai Azi

BCR Romania are un mesaj de ultima ora pentru clientii sai din toata tara, iata ce este gratuit numai pentru 24 de ore, si cum poti profita chiar acum.

BCR Romania vizita

BCR Romania nu rateaza ocazia de a-si bucura clientii din toata Romania, astfel ca astazi are un mesaj de ultima ora pentru toata lumea cu o gratuitate pe care o ofera doar timp de 24 de ore unui numar de 1 milion de clienti. Vorbim despre clientii care folosesc si serviciul de banking inteligent numit George, BCR Romania sarbatorind atingerea pragului acesta cu 24 de ore de premii pe care le ofera clientilor din toata tara, si tu poti profita acum de tot.

BCR Romania pune la bataie un telefon iPhone 12, o experienta de condus Mini, plus alte premii foarte interesante, si totul pe pagina de Instagram care este dedicata serviciului sau, deci va trebui sa mergi direct acolo. iPhone 12 este cel mai mare premiu dintre toate cele pe care BCR Romania le ofera in momentul de fata pentru clientii sai din tara, astfel ca altceva mai important nu veti castiga acum de la banca, dar chiar si asa, e un premiu urias.

BCR Romania: Mesaj de ULTIMA ORA, ce este GRATUIT Numai Azi

BCR Romania aniversare george

BCR Romania vrea sa se asigure ca toti clientii sai din Romania au sansa de a participa, asa ca timp de 24 de ore va publica story-uri pe pagina de pe Instagram a serviciului George, ele continand diverse intrebari la care ar trebui sa raspundeti. Raspunsurile pe care le dati pentru acele intrebari vor fi practic inscrierea voastra in concursul pe care BCR Romania il desfasoara doar astazi, si asa veti avea sansa de a castiga un telefon iPhone 12, si nu numai.

BCR Romania a gandit totul intr-un asemenea mod incat la expirarea celor 24 de ore sa fie cat mai multi romani care sa se fi bucurat de ocazia de a participa la concursul sau pentru a castiga premiile care sunt puse in joc. Ideea in sine este una excelenta, si e bine ca BCR Romania isi premiaza clientii care folosesc serviciul sau de internet banking, unul care este si destul de util pentru foarte multa lume, deci merita folosit fara probleme de catre oricine.

BCR Romania va incheia concursul acesta maine la ora 12:00, adica la amiaza, asa ca nu mai aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a va bucura de posibilitatea de a castiga unul dintre premiile care sunt puse in joc.