Netflix: Decizia GROZAVA, este Din Nou GRATUIT pentru Romani

Netflix a anuntat o decizie grozava pentru platforma de streaming video la cerere, ea devenind din nou gratuita pentru romani, iata cum profiti de tot.

Netflix lunar

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, cu peste 170 de milioane de abonati activi, cateva milioane fiind si in Romania, iar pentru noi, si nu numai, vine o veste grozava. Netflix este din nou disponibil gratuit pentru cei care isi fac pentru prima oara un cont in platforma de streaming video la cerere, un beneficiu care a fost eliminat de catre compania americana cu ceva timp in urma, insa iata ca el revine intr-un final.

Netflix anunta ca romanii, la fel ca si alti europeni, primesc a doua luna de abonament 100% gratuit daca isi fac un cont pentru prima oara in platforma sa, ideea in sine fiind una destul de interesanta, pana la urma. Netflix oferea pana recent prima luna de abonament fara plata pentru clientii care initiau un abonament, dar acum a decid sa ofere a doua luna in mod gratuit, o schimbare menita sa scoata totusi niste bani din buzunarele clientilor.

Netflix: Decizia GROZAVA, este Din Nou GRATUIT pentru Romani

netflix lunar gratuit

Netflix a luat aici o decizie destul de interesanta, iar asta pentru ca oamenii sunt obligati sa-si faca un abonament, si sa plateasca o luna inainte de a primi ceva gratuit, si asa compania se asigura ca oamenii se folosesc efectiv de serviciu. Asta inseamna ca noii abonati ai Netflix vor putea renunta dupa 2 luni la abonament daca nu sunt multumiti de el, dar in aceasta perioada se pot convinge daca platforma are toate filmele si serialele pe care le doresc, sau nu.

Netflix a facut aceasta modificare pentru ofertele sale fara sa spuna in prealabil ceea ce are in plan, astfel ca vorbim despre o miscare destul de interesanta care vine ca o surpriza buna pentru abonatii noi. Abonatii existenti nu primesc nimic de la Netflix, multi dintre ei beneficiind oricum de o luna de gratuitate, daca au abonamente mai vechi, asa ca acum nu prea mai are ce sa le ofere compania, din moment ce ei oricum platesc bani pentru abonamente.

Netflix are aceasta schimbare facuta de nu foarte multa vreme, insa repet si va spun ca ea se aplica numai pentru cei care au abonamente noi, nu si pentru cei care au deja un abonament activ in cadrul platformei.