Vodafone: Vestea URIASA, pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone are o veste uriasa pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit incepand de acum, si cum poti beneficia de tot.

Vodafone zombi

Vodafone are o veste uriasa pentru milioane de clienti din toata Romania, marele operator de telecomunicatii facand anuntul cu nu foarte mult timp in urma, si vorbim despre ceva special pentru romani. Mai exact, cei de la Vodafone spun ca fanii serialului Fear the Walking Dead vor putea vedea pe AMC noile episoade la doar 24 de ore dupa ce au fost difuzate in SUA, o veste extrem de buna, dar asta nu e tot, pentru ca vorbim si despre un premiu.

Vodafone spune ca toti fanii serialului Fear the Walking Dead care il urmesc pe postul de televiziune AMC au sansa de a castiga o boxa inteligenta Google Home daca raspund in mod corect la o intrebare publicata pe pagina sa de Facebook. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o intrebare care are si trei variante de raspuns oferite de catre cei de la Vodafone, deci puteti alege varianta pe care o considerati a fi corecta, si va puteti creste sansle de castig.

Vodafone: Vestea URIASA, pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone zombi amc

Vodafone a gandit acest concurs special pentru fanii Fear the Walking Dead, iar asta deoarece intrebarea sa are legatura directa cu serialul si doar cei care au urmarit episoadele din sezonul 6 vor putea raspunde in mod corect la intrebare. Avand in vedere ca Fear the Walking Dead este un serial atat de popular in SUA, era normal ca Vodafone sa isi gandeasca intrebarile intr-un asemenea mod, astfel incat doar fanii serialului sa poata raspunde la ele.

Vodafone surprinde cu decizia sa de a organiza un asemenea concurs pentru clientii din Romania care sunt si fani ai Fear the Walking Dead, iar asta pentru ca pana acum s-a cam rezumat la premii pentru competitii sportive. Acum Vodafone duce lucrurile ceva mai departe, si incepe sa le ofere clientilor premii inclusiv daca urmaresc serialele favorite pe posturile de televiziune pe care le transmite, ceea ce e o veste extrem de buna, pana la urma.

Vodafone are o serie de abonamente de televiziune de care oricare dintre clientii din Romania pot profita chiar acum, si n-ar strica sa nu ratati ocazia de a vedea macar ce promotii are operatorul de telecomunicatii acum.