BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania a emis un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce spune banca, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BANCA Transilvania sfaturi

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, si vorbim despre ceva de care ar trebui sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile pentru ca esti afectat in mod direct de ceea ce se intampla. Cei de la BANCA Transilvania au facut pentru clientii lor din Romania un ghid prin care incearca sa ii ajute sa se protejeze online, si sa aiba grija ca banii lor sa nu poata fi furati din conturi de catre persoane de rea credinta.

BANCA Transilvania spune in primul rand ca toti clientii sai ar trebui sa aiba grija foarte mare la email-urile suspecte care vin de la diverse persoane, si in care li se cere sa acceseze link-uri, sau sa isi ofere datele personale. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru SMS-uri, cei de la BANCA Transilvania spunand ca toate acestea pot veni de la persoane necunoscute care ar putea sa isi asume identitatea angajatilor sai pentru a le fura banii.

BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania nu recomanda doar evitarea accesarii de link-uri din email-uri suspecte, sau evitarea oferirii de informatii catre persoane necunoscute, ci si verificarea dispozitivelor noastre pentru a vedea daca ele sunt, poate, infectate. Este foarte important sa aveti un antivirus pe PC, daca folositi Windows, sau unul pe telefoanele Android, Mac-urile si iPhone-urile fiind ferite de probleme de acest gen, deci acolo nu trebuie sa va faceti griji in vreun fel.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca pe telefoanele cu sistem de operare Android ar trebui sa aveti foarte mare grija de unde instalati aplicatia BT Pay, adica sa nu o faceti de altundeva decat din Google Play Store. Deasemenea, BANCA Transilvania spune ca toti romanii ar trebui sa se uite cu atentie cand acceseaza platforma sa online, si sa vada daca website-ul este protejat cu un protocol de securitate HTTPS, in caz contrar putand fi unul fals.

BANCA Transilvania vine cu aceste atentionari pentru ca exista foarte multi oameni care profita de naivitatea romanilor, si incearca sa ii pacaleasca pentru a le fura banii, deci trebuie sa fiti foarte vigilenti, si sa va protejati cat de bine puteti.