WhatsApp: Modificarea SECRETA care era Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp are lansata o modificare secreta care era crezuta imposibila acum de catre utilizatorii cu telefoane iPhone si Android din intreaga lume.

WhatsApp alaturare

WhatsApp are dezvaluita o noua modificare secreta care era crezuta imposibila de catre oamenii din intreaga lume care folosesc aplicatia de mesagerie in mod constant, insa iata ca se mai intampla si lucruri interesante cu ea. Vorbim despre o modificare pentru sistemul care permite efectuarea de apeluri video, sau voce, prin intermediul WhatsApp, aceasta fiind folosita la scara larga de catre un numar foarte mare de oameni din intreaga lume.

WhatsApp a extins in cursul acestui an aceasta functionalitate dupa cresterea subtantiala a numarului celor care au folosit-o in perioadele de carantina totala, iar acum vine cu ceva nou, menit sa imbunatateasca si mai mult experienta generala. WhatsApp a implementat o modificare pentru modul in care se fac apelurile voce, sau video, astfel incat utilizatorii sa se poata alatura unui apel in grup, chiar daca la inceputul sau nu au putut accepta invitatia de a participa la el.

WhatsApp: Modificarea SECRETA care era Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp a lansat aceasta noua functie in cadrul celui mai recent update care a fost pus la dispozitia utilizatorilor din intreaga lume cu doar cateva zile in urma, compania tinand totusi secreta modificarea, fara a o mentiona in lista de schimbari. E foarte interesant ceea ce a facut WhatsApp cu aceasta functie noua, care este in mod foarte clar extrem de utila pentru utilizatori, pentru ca apelurile nu vor trebui refacute pentru cei care au pierdut invitatia.

WhatsApp aduce aceasta functie pentru utilizatorii sai dupa ce in alte platforme care faca apeluri de acest tip ea a fost implementata de ceva vreme, ceea ce desigur ca a surprins foarte multa lume. Este totusi normal ca WhatsApp sa implementeze schimbari de acest gen pentru a imbunatati experienta de care au parte utilizatorii sai, si e bine sa vedem ca exista in cadrul companiei dorinta de a ni se oferi functii importante de acest gen pentru iPhone si Android.

WhatsApp a lansat deja aceasta functie noua, insa daca nu o vedeti in aplicatia voastra, ar trebui sa faceti update la acea mai recenta versiune disponibila pentru App Store si Google Play Store in momentul de fata.