Fortnite: DATA cand incepe Sezonul 5 al Jocului Epic Games

Fortnite sezon 5

Fortnite este cel mai popular joc din lume in momentul de fata, stiti deja acest lucru, titlul celor de la Epic Games fiind jucat de catre sute de milioane de oameni din intreag alume fara oprire, iar sezonul al 5-lea al sau este pregatit pentru a fi lansat de catre compania americana.

Fortnite urmeaza sa aiba sezonul 5 lansat dupa ce actualul sezon se va termina, logic, iar in baza a ceea ce stim deja, se pare ca startul acestui nou sezon urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii decembrie, probabil foarte curand dupa ce va expira actualul Battle Pass facut de catre Epic Games.

Fortnite a avut in general sezoanele noi lansate la foarte scurt timp dupa ce Battle Pass-urile pentru actualele sezoane expirau, astfel ca ne putem astepta ca pe 1, sau cel tarziu 2 decembrie, sa fie lansat sezonul cu numarul 5, impreuna cu toate noutatile grozave pe care le asteptam.

Fortnite urmeaza sa aduca o noua tema pentru acest sezon, chiar daca deocamdata nu se stie foarte clar care urmeaza sa fie aceasta, insa probabil vorbim tot despre ceva ce are legatura cu Marvel, iar asta pentru ca in general am vazut noutati majore legate de universul companiei americane.

Fortnite va avea si un nou Battle Pass lansat special pentru acest sezon pe care compania Epic Games il pregateste, astfel ca vor veni si alte surprize grozave impreuna cu el, deci nu trebuie decat sa asteptam si sa vedem ce anume urmeaza sa fie oferit pentru toata lumea incepand de atunci.