Vodafone Romania: SURPRIZA Speciala Anuntata pentru Romani

Vodafone Romania are o surpriza speciala anuntata pentru romanii din toata tara, iata cum ne bucura din nou, si ce trebuie sa stii chiar acum.

vodafone clasa

Vodafone Romania a anuntat astazi o surpriza speciala pentru toti clientii din toata tara, una de care poate ca ar trebui sa profiti, si sa te bucuri, pentru ca nu se intampla foarte des sa faca anunturi de genul acesta. Dupa ce in perioada starii de urgenta a decis sa transmita online concerte ale celor mai importante trupe de muzica din Romania, cei de la Vodafone Romania au decis acum sa transmita online si festivalul Sonoro.

Vodafone Romania va incepe sa transmita festivalul incepand cu data de 31 octombrie, adica maine, si totul va putea fi vazut pe website-ul operatorului de telecomunicatii pentru ca fizic lumea nu prea poate ajunge in toate locatiile in numar mare. Vodafone Romania surprinde cu aceasta decizie dupa ce a facut o pauza destul de lunga in ceea ce priveste sustinerea festivalurilor de muzica, asa ca probabil multa lume ar fi fericita.

Vodafone Romania: SURPRIZA Speciala Anuntata pentru Romani

Vodafone Romania este partener principal al festivalului Sonoro pentru toata durata in care se desfasoara acesta, astfel ca puteti sa urmariti fara probleme orice va intereseaza in aceasta perioada, indiferent unde va aflati in lume. Stream-ul live al celor de la Vodafone Romania nu se limiteaza doar la tara noastra, ci poate fi urmarit din orice alta parte de pe glob, astfel ca trebuie doar sa intrati pe pagina respectiva si sa urmariti oricare dintre evenimente care va intereseaza.

Vodafone Romania a mai partipat ca sponsor acum cateva luni si la un eveniment international a carui menire a fost de a strange fonduri pentru lupta impotriva Coronavirus, acela fiind deasemenea transmis live. Atunci a fost vorba despre o colaborare dintre foarte multe vedete din intreaga lume, iar Vodafone Romania si-a anuntat clientii cu privire la pagina in care pot vedea stream-ul in mod gratuit, asa cum se intampla acum si cu acest stream special.

Vodafone Romania stie cat de mult apreciaza romanii arta, si cat de mult vor sa vada evenimente de acest gen, asa ca ideea de a il transmite este una dintre cele mai bune pe care a avut-o operatorul pana in momentul de fata.