Telefoanele Huawei: Anunt OFICIAL care a BLOCAT Utilizatorii

Telefoanele Huawei au parte de un anunt oficial care a surprins foarte multi utilizatori, iata ce a spus compania chinezeasca, si ce trebuie sa stii.

telefoanele huawei hongmeng

Telefoanele Huawei nu mai sunt cele mai bine vandute modele de telefoane din lume, iar asta pentru ca sanctiunile impuse de catre SUA incep sa-si aiba resimtite efectele, iar producatorul chinez inregistreaza o scadere a vanzarilor. Aceasta problema nu isi are originea in faptul ca telefoanele Huawei nu sunt bune, ci in faptul ca sanctiunile impuse de catre SUA fac imposibila oferirea tuturor functiilor care in mod normal ar fi disponibile pentru ele.

Telefoanele Huawei nu pot veni cu aplicatiile si serviciile Google, cel putin modelele lansate din mai 2019 incoace, iar in afara Chinei, mai nimeni nu e interesat de AppGallery, si celelalte servicii adiacente pec are producatorul chinez le ofera. Asta inseamna ca telefoanele Huawei nu sunt la fel de cautate dincolo de China, si de aici vine diferenta in vanzari, care e una temporara pentru ca e posibil ca Donald Trump sa plece de la Casa Alba.

Telefoanele Huawei: Anunt OFICIAL care a BLOCAT Utilizatorii

Telefoanele Huawei sunt totusi pregatite si pentru o alta evolutie, compania anuntand lansarea EMUI 11 pentru clientii sai, noua interfata fiind bazata pe Android 11, iar in unele telefoane va veni cu serviciile si aplicatiile Google, in timp ce in altele ele vor lipsi. EMUI 11 va fi lansat pana la final de an pentru zeci de modele dintre telefoanele Huawei, iar in 2021 lansarea va continua, insa e posibil ca aceasta sa fie ultima versiune a EMUI cu Android, si de la anul sa se faca trecerea la Harmony OS.

Telefoanele Huawei vor avea in EMUI 11 implementate diverse modificari care vor facilita tranzitia catre Harmony OS cu actualizari viitoare, compania Huawie pregatind totul pentru a lansa Android in urma din cauza presedintelui SUA. Telefoanele Huawei au avut anuntat inca de prin septembrie faptul ca vor face tranzitia catre Harmony OS, dar etapizat, insa e clar faptul ca se doreste renuntarea la Android daca nu poate fi oferit totul pentru el.

Telefoanele Huawei vor face aceasta tranzitie din 2021, peste vreun an, timp in care Huawei va pregati Harmony OS pentru a fi folosit la scara larga de catre clienti, insa ramane de vazut cam cata lume va fi efectiv interesata de el.